- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предусещане за чуждите проблеми и съчувствие
Случвало ли ви се е сякаш да имате усещането,че на някой човек,с когото сте много близки ще му се случи нещо лошо ? Някакъв вид предчувствие и с цялото си тяло да знаете,че нещо не е наред ? И след като разберете,че наистина е така да страдате заедно с него.. Защото ,когато нещо лошо се случва с някой от близките ми(негови роднини),аз изпитвам мъка,заедно с този човек,сякаш ставам част от него..не знам,много е странно.. Изпитвали ли сте подобни неща и разбирате ли какво имам предвид ?
Ох да и много го мразя това чувство...
Изведнъж както съм си добре и започвам да усещам "гадното чувство" и за жалост винаги се случва нещо лошо.. последният път имах това чувство 3 дни и нищо не се случваше, обаче не отмина. И на 5-6тия ден приятелят ми имаше много сериозен проблем.. а аз през цялото време му казвах " имам онова гадното чувство и е много силно " а той ми отвръщаше " виж, че всичко е наред успокой се ".
Та нямам идея на какво се дължат тези предчувствия и защо винаги има причина да ги усещам, ама явно трябва да свиквам. Ти също![]()
Веднъж сънувах катастрофа и една приятелка беше катастрофирала.
11 Септември 2001 година сънувах как 2 кълвача се забиват в дървета
2 Март 2005 сънувах как един влак се разглобява самичък (а реално го взривиха)
Винаги ги имам тия предчувствия.. много е странно.. ;х
*сън*
Въпросът ми беше по-скоро дали имате с някого толкова силна емоционална връзка(да сте привързани емоционално),че да предусещате проблемите му и да се чувствате зле,когато той/тя се чувства така и обраното ?
Ще кажете че драматизирам,обаче както си седя понякога и всякаш нещо ме пробожда в сърцето,всякаш точно в този момент се случва нещо лошо с някой когото обичам.Аз имам голямо предчувствие за нещата и не само за лошите.Е не съм ясновидка .. случва се рядко,но все пак се случва.Не знам на мен като че ли винаги ми е пукало повече за другите,отколкото за себе си.Май понякога това може ти изиграе лоша шега.И да,имам много близки хора с силна емоционална връзка с тях.
Онзи ден сънувах, че един познат иска да спи с мен . Събудих се, казах си, че не е мой тип , заспах . Сънувах друг познат , който искаше същото, само е изведнъж се разболя от варицела, изшари се и се махнах от него![]()
Казах му да внимава какво прави и да си гледа здравето
![]()
Иначе често сънувам умрялата ми баба, сигурно нещо лошо ще й се случи![]()
Сириъзли ю гайс, чисто психологически ви се обясняват повечето сънища свързани с тревоги по приятелите.
Това с катастрофата и кълвачите - сигурно сте по-чувствителни хора.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Случвало ми се е.. веднъж лафих с едно гадже по скайп, камери, микро а у... ии преди да почнем да говорим ми беше казал, че го боли глава... ии лафиме ние известно време и както си седя изведнъж така ме блъсна глава, че щях да умра и се хванах така отстрани, той ме пита кво ти има... викам главата ми ;д и той вика стига бе, и мен там ме боли![]()
И други разни предчувствия съм имала... свързани с нашите или с някой приятел...
Да и за жалост, имам такива предчувствия адски често, което ме плаши напоследък.
Веднъж излизаме с приятеля ми и някак си ме побиха тръпки и усетих нещо гадно... Сякаш нещо ме разтресе, а стомахът ми се сви, мозъкът ми ми казваше "нещо става, нещо става".. Споменах на приятеля ми.. Той ми каза "Спокойноо, всичко ще е наред, на всеки се случва, успокой се!"
И докато се прибирах към вкъщи, стана катастрофа. 1 човек почина, а другите останаха в спешното отделение... Дотогава си мислех, че всичкото това чувство си го втълпявам.. Но оттогава не си играя с него и винаги казвам, ако изпитвам такова..
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
имам способности да казвам си нещо лошо е станало пускам новините и лол вярно е.
за 2.40 лв/с ддс/ познавам числа от тото, гледам на ръка на боб и на леща. за справки телефон 1-2-3-4-5-6 с код за града - ма ти сериозно ли