- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кажете ми
Кратко и ясно.Как се отваря момиче?Ако може някои да ми даде точен отговор,как става да ми каже от до ще съм мн благодарен![]()
ПП:мерси предварително.И да знам че ще ме храните за правописа и че ще има от сорта "Научи се да пишеш тогава питай" просто няма полза от тях. Благодаря още веднъж
караш я да се възбуди (целувки,милувки,орален секс и тн) , първо вкарваш 1 пръст , после 2 ии като усетиш че е готова и го вкарваш бааавно за да не я заболи .. после повече и повече .. и нататък сигурно знаеш
![]()
Пъхаш както ти казват 1-2 пръста да се възбуди и след това и го ръгаш и когато чуеш звук като този когато колят прасе и издава последния си зов значи си свършил работата .![]()
Освен това, че ще има 15-20 литра кръв, ами паниката която ще стане.. Родителите й полсе ще те излежават на Златни пясъци, пък това че ще ти наврът червения чаршаф в устата нищо работа..
Иначе като бръкнеш с 2 пръста колкот се може по навътре ще свърши работа, но бъди внимателен..
Като откача, откачам!
Благодаря за отговоритеАз по-голямата част от това го знам просто питах да не би да има нещо по специфично.
Хъъъм странен въпрос..Как да я отворя?
Накарай я да се отпусне на макс и пъхай малкия приятел вътре.Но преди да пъхнеш сложи лубрикант,зада не я боли много.
извинявай много ама консерва ли ще отваряш ?!
Hostis Honori Invidia
с к'ур с кво може![]()
А, то може и да не стане от първия път,ама важното е да не се паникьосвате![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Кратко, точно и ясно - с х*й.
Welcome to the Jungle...
като и пръднеш силно в пичката
то густо, то пусто
Казвам ти - вадиш , нанизваш , ръгаш и после чува се пльок и продължаваш ритмично нагоре , надолу , наляво и надясно... С три думи - "нямам думи"...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
емии както казаха по-горе трябва да я предразположиш .. хубаво е да започнеш с пръсти за да не я боли много.. и после я почваш в началото леко и после забързваш![]()
![]()
без резки движения, постепенно
ако я ръгнеш мощно може и да стане много сериозен проблем
Пръсти, китка, стъпало, кур, краставица, морков, банан патладжани, малолитражни шишета, флакони от дезодоранти, дръжки на четки за коса, четки за зъби, точилки, щеката за масло от колата на баща ти, ръчна помпа, крачна помпа, ключ за свещи, гедоре, водопроводна тръба(гледай да не е много дебела), крак стол/маса....баси, можеш по 1000 начина да отнемеш девствеността на някоя![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
ТОВА МЕ УБИПървоначално написано от Kurdokolenko
![]()
![]()
човек кво да ти кажа на 12 съм много съвети освен отгоре немога да ти кажа
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
охх баце много сложен въпрос мммнз.. тряя питаме някой ядрен физик как става ..Първоначално написано от Nqmatakuv
do you dream?