.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Кажете ми

Кажете ми

Кратко и ясно.Как се отваря момиче?Ако може някои да ми даде точен отговор,как става да ми каже от до ще съм мн благодарен

ПП:мерси предварително.И да знам че ще ме храните за правописа и че ще има от сорта "Научи се да пишеш тогава питай" просто няма полза от тях. Благодаря още веднъж

Защо наистина не се научиш да пишеш , сериозно ?
    Обичам !

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    караш я да се възбуди (целувки,милувки,орален секс и тн) , първо вкарваш 1 пръст , после 2 ии като усетиш че е готова и го вкарваш бааавно за да не я заболи .. после повече и повече .. и нататък сигурно знаеш

Когато й бръкнеш с 1-2 пръста, ще усетиш едно много слабо “ спукване “. Тогава вече е отворена и можеш да действаш

Пъхаш както ти казват 1-2 пръста да се възбуди и след това и го ръгаш и когато чуеш звук като този когато колят прасе и издава последния си зов значи си свършил работата .

Мда. Може да изтекат 15-20 литра кръв, ама споко, може и да го оживее

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Освен това, че ще има 15-20 литра кръв, ами паниката която ще стане.. Родителите й полсе ще те излежават на Златни пясъци, пък това че ще ти наврът червения чаршаф в устата нищо работа ..

Иначе като бръкнеш с 2 пръста колкот се може по навътре ще свърши работа, но бъди внимателен ..
    Като откача, откачам!

Ти за Гугъл чувал ли си?

Благодаря за отговорите Аз по-голямата част от това го знам просто питах да не би да има нещо по специфично.

Абе ръгай смело и да не ти дреме

Град
    София
    Как да я отворя?
    Хъъъм странен въпрос..
    Накарай я да се отпусне на макс и пъхай малкия приятел вътре.Но преди да пъхнеш сложи лубрикант,зада не я боли много.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    извинявай много ама консерва ли ще отваряш ?!
    Hostis Honori Invidia

с к'ур с кво може

А, то може и да не стане от първия път,ама важното е да не се паникьосвате
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Кратко, точно и ясно - с х*й.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    като и пръднеш силно в пичката
    то густо, то пусто

Казвам ти - вадиш , нанизваш , ръгаш и после чува се пльок и продължаваш ритмично нагоре , надолу , наляво и надясно... С три думи - "нямам думи"...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

емии както казаха по-горе трябва да я предразположиш .. хубаво е да започнеш с пръсти за да не я боли много.. и после я почваш в началото леко и после забързваш

И аз да си изкажа мнението...С пневматичен чук

без резки движения, постепенно

ако я ръгнеш мощно може и да стане много сериозен проблем

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Пръсти, китка, стъпало, кур, краставица, морков, банан патладжани, малолитражни шишета, флакони от дезодоранти, дръжки на четки за коса, четки за зъби, точилки, щеката за масло от колата на баща ти, ръчна помпа, крачна помпа, ключ за свещи, гедоре, водопроводна тръба(гледай да не е много дебела), крак стол/маса....баси, можеш по 1000 начина да отнемеш девствеността на някоя
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Kurdokolenko
    Пръсти, китка, стъпало, "мъжки полов орган", краставица, морков, банан патладжани, малолитражни шишета, флакони от дезодоранти, дръжки на четки за коса, четки за зъби, точилки, щеката за масло от колата на баща ти, ръчна помпа, крачна помпа, ключ за свещи, гедоре, водопроводна тръба(гледай да не е много дебела), крак стол/маса....баси, можеш по 1000 начина да отнемеш девствеността на някоя
    ТОВА МЕ УБИ човек кво да ти кажа на 12 съм много съвети освен отгоре немога да ти кажа
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Re: Кажете ми

Цитирай Първоначално написано от Nqmatakuv
    Кратко и ясно.Как се отваря момиче?Ако може някои да ми даде точен отговор,как става да ми каже от до ще съм мн благодарен

ПП:мерси предварително.И да знам че ще ме храните за правописа и че ще има от сорта "Научи се да пишеш тогава питай" просто няма полза от тях. Благодаря още веднъж
    охх баце много сложен въпрос мммнз.. тряя питаме някой ядрен физик как става ..
    do you dream?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си