- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Среща... накрая целувка по бузата. Какво значи това?
или е много задръстена 21 годишна девственица :-D :-D :-D :-D :-D
Просто си бързал с целувката, приятелю, а и си по-малък от нея. Ако това се случи и на следваща среща не се занимавай. Не те иска
Много лесно се отказвате всичкиНямат голямо значение годините - важното е как се държиш... ако се държиш като 20 годишен, кво от тва, че си на 17 (може да си на 20 и да се държиш като 15 годишен и въпреки, че сте на еднаква възраст по-лесно ще те отреже)
като ти гледам коментарите и как пишеш забелязвам, че си интелигентно момче, за това не се притеснявай - направи още няколко опити да излезете и т.н.
Годините пък никакъв проблем не са, и аз съм на 20 и наскоро имах вземане-даване със 17 годишен-голяма работа разликата в годините. Излезте поне още един път, ако тя има желание, времето ще покаже, сам казваш че не е от най-отворените момичета, може просто да не се целува на първа среща, знае ли човек...
Едната грешка е, че не си взел директно от нея номера. Това дали да целуваш на първа среща се усеща. Индивидуално е, и не е задължително да е на края на срещата, като в малоумните романтични комедии.
Няма значение какъв е изходът. Важното е да трупаш опит.
Temet Nosce
벨야카
Не са, когато е от страна на момчето. Иначе мнението ми е като на djipsito. Ако срещата не и е харесала, веднага е щяла да си измисли оправдание, за да си тръгне, но явно е заради възрастовата разлика. Попитай я още веднъж да излезете, ако си намери оправдания, попитай я друг ден отново. Ако те отреже, изобщо не си прави труда да я занимаваш отново.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
Може да не иска да те целува на 1ва среща ...Но на мен ми се струва по-вероятно да е, защото е разбрала, че си на 17.
Покани я пак да излезете., ако ти откаже или пък се държи студено не се занимавай с нея повече.
--------------------------------------------------------
според мен има няколко причини:
1.Или иска приятелство
2.Или я е срам?!
3.Не иска да се обвързва
4.Или просто си поредния с който е била на кафе днес
Съвет: Не се занимавай с такива!А ако я харесваш пробвай се пак! ; )) Риск печели,риск губи :P
Успех!![]()
Този номер с обръщането на бузата съм го правила.С предишния ми приятел бяхме така в началото ,тръгна да ме целува аз си дадох бузката хах причината беше ,че исках да помисля още малко дали наистина го искам и съм готова за връзка ,2ри път се опита и тогава вече му отвърнах.Както разказваш има симпатии момичето към теб ,но честно казано аз никога не бих ходила с по-малък от мен...покани я на кафе пак,да видиш дали ще приеме или ще те отбегне,ако приеме как ще се държи и оттам нататък ще решиш какво да правиш![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
3 варианта
1. малък си и
2. държал си се като нейна приятелка не като мъж който явно я иска, съответно получаваш и приятелския жест
3. Не е за това че си се изкашлял, опитай пак, по настойчиво, не се разколебавай, ако пак се дръпне няма смисъл.
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)