Здравейте Пускам темата за да отговорят по опитните и изпадалите в такива ситуации хора..ще започна с това ,че от скоро си имам приятел,което за мен е страхотно като се има на предвид в каква депресия бях попаднала преди него (заради 1 смотаняк) но както да е ..Смея да кажа,че точно такова момче съм искала и съм се надявала скоро да срещна а именно : държи се внимателно с мен,общуваме постоянно,казва ми мили неща,иска да е с мен ..може би ще кажете,че това си е съвсем нормално но скоро не бях срещала такова отношение просто До тук всичко супер обаче много бързо станаха нещата,и за това обвиняван себе си..бях му казала,че не искам да избързвам ,за да не бъда наранена отново а и пък да се опознаеме малко повече..но на първата ни среща аз си позволих да го целуна,защото прсото не знаех как да реагирам (той това очакваше и просто седяхме и се гледахме и така реших) ..в това няма нищо лошо според мен,но от този момент всичко се разви светкавично,започна да ме нарича с мили имена,всичко е много хубаво наистина..но се страхувам да се радвам ,да не би нещо да се прецака както е започнало така бързо ..И другото което е някой от бившите му са от неговото училище,и ме заляха с приятелства в фб само и само да хванат края много зле..на този етап няма за акво да ревнувам но не ми е приятно опредеелно да ми искат приятелства и да разбирам кои са (винаги много съм се дразнела ако разбера ,че има трет човек м/у мен и мето момче,направо започват да ми очернят хубавите емоций) просто се страхувам,да не би всикчо да не е наред исках просто да споделя мерси ако евентуално някой ще изкаже мнение