- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем
Вчера бях в овулация. Скъса ни се презерватив, но той нито е свършал в мен, нито нито.. Сменихме го и продължихме. Притесняваме да не е изтекла тази предекуалционна течностИма ли вероятност да съм бременна ?
Шансът да си бременна е точно 87.324%. Не ме питай как съм го изчислил.
Използвайте я тая търсачка.
Моляя ? Добре помогни ми с ползаването на търсачката какво точно да напиша, за да го открияПървоначално написано от jimei
![]()
Е-не ,пак ли?!Как ги късате-има шанс ,но не можем да знаем изтекло ли е нещо или не-ти не усети ли? Сигурно не си бременна-вземи си тест.
Тесни са им презервативите...Как ги късате-
Продават и широки..толко ли е сложно?
Първоначално написано от britzy
Тестовече отчитат 2 седмици след рисковия полов акт или един след след закъснението на меструацията![]()
П.п чудя се защо пиша вече тук.. Преди един адекватен отговор можеше да получи човек ако ще да е пуснал и най най най-тъпата тема с най-простия въпрос
Е знам,че е така-добре предложи друг вариант?
Вместо да стоите на нокти започнете да пиете противозачатъчни поне да не се пускат такива теми.![]()
Първоначално написано от britzy
На 16 съм. Не е ли рано за противозачатъчни? Пък и знам, че имат много странични ефекти..
То и за забременяване ти е рано да ти кажа...не мислиш ли? Като не искаш проблеми и странични ефекти - не се чукай.
Не си ти човекът, който ще ми определя какво ще правя с живота сиНе се заяждам, просто ето такива безсмислени коментари на хора, които си мислят,че са преживели много и знаят всичко ме дразнят
И да следваме твоята логика.. Каква е гаранцията, че ако си на 25-30 години няма да ти се скъса презервативът ?
Никаква, но може да си гледаш детето, след като го направиш. Нищо не ти определям, давам ти съвет. Parent комплексите ти не са мой проблем.Първоначално написано от roadrunner
На твое място бих се подсигурила със заветната таблетка. За капак си и на 16- нито може да абортираш без знанието на мама/тати, нито можеш да се ожениш без да имаш тяхното съгласие и разрешение от съда. Кофти тръпка отвсякъде.
Противозачатъчните не са препоръчителни без значение от възрастта.
http://jnci.oxfordjournals.org/cgi/c...ract/87/11/827
http://aje.oxfordjournals.org/cgi/co...tract/kwn360v1
http://www.bmj.com/cgi/content/abstract/323/7305/131
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абе ти наред ли си ??? Това да не са желирани бонбонки ?!? Боже...Първоначално написано от britzy
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Момент само да погледна в яйчника ти, е ся щи ти кажа..
Can It All Be So Simple ?
Да веднага-беше на входа на влагалището..Първоначално написано от miminko
Говорих и с докторка и каза, че няма проблеми и шанса е малък![]()
Първоначално написано от kalpazanka
Ти пък вече я обяви за бременна.
![]()
Ако под заветната таблетка имаш предвид ''Ескапел'',моля ти са не съветвай хората да се тровят безпричинно!![]()
Съветвай я да иде на гинеколог или да си направи тест,но как за Бога установи ,че е бременна??![]()
Секс правиш ли?
Практически компетентна ли си в това отношение?
Шансът е почти никакъв.Спри да травмираш хората!
И без друго този раздел е пълен с песимистичните ти мнения.Не предавай тази негативна енергия на останалите!
До авторката:
Както казах шансът е почти нищожен.
Мои близки са попадали многократно в такива ситуации и всичко си е било наред.Дойде им си и така.Ще видиш,че ще ти дойде.
Бебета така лесно не стават.Оплождането си е доста сложен процес.
Не че познавам Калпазанка, но тя е една от малкото компетентни в тоя раздел. Секс прави и учи медицина. Нещо да добавиш? Още повече - авторката е била в овулация, супер опасно е. Отново... нещо да добавиш?Първоначално написано от bonbon4e_to
Говорих с лекарка както казах по-нагоре..
Опитах се да игнорирам поста на kalpazanka..
Много различни менния вече станаха и пак започнах да се притеснявам..
![]()
Да, ще добавя,разбира се.Първоначално написано от PinkPan7her
Много хора учат медицина,но много от тях дори не знаят какво учат.
Нямам предвид Калпазанка,но това че аз не уча медицина не ме прави некомпетентна или необразована в сексуално отношение.
И не,не е ''супер опасно'' в случая,понеже е нямало еякулация.
Когато има такава и авторката е в овулация,тогава можеш да дадеш спокойно това преувеличено определение.
Няма нужда да си служиш с хипербола,за да изплашиш авторката.
Добре съм осведомена каква е възможността да е настъпила бременност при тези условия.Стига толкова!
Дишай, не си бременна и другия път по-внимателно с чувалчетата.
Welcome to the Jungle...
bonbon4e_to, не е задължително да има пълноценно проникване и еякулация във влагалището, за да се стигне до бременност. Достатъчни са няколко сперматозоида от предеякулационната течност, достигнали тръбата, един от които да оплоди яйцеклетката. За капак авторката е в овулация.
Питам те, за чий хикс й е да прави тест, като заветните 3-5 денонощия вече са минали и трябва да дилатират и травмират шийката с дилататори на Хегар, да й престъргват лигавицата, да пие АБ и да трепери ще развие ли ендометрит или не в случай, че настъпи бременност? Знаеш ли какво хубаво хрущене се чува, докато отстраняват нежелания ембрион?
П. П. Какво правя и какво не правя не смятам да ти обяснявам- сметка как и по колко пъти ще държиш на майка си и баща си.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
медицина учиш значи.Първоначално написано от kalpazanka
а секс правиш ли?
знаеш ли колко сперматозоида има в предеякулата?
знаеш ли колко процента здрави сперматозоиди трябва да има в един еякулат, за да се получи оплождане?
знаеш ли, че шансът за забременяване от предеякулатна течност е приблизително равен на шансът да забременееш с кондом?!
а я сега кажи, знаеш ли нещо за тея хапчета дето препоръчваш на момичето.
сичко по учебника е точно, но почни и секс да правиш, само ще ти е от полза.
--
по темата :
шансът да си бременна е към нулата, трябва да си някакъв невероятен карък за да се случи.не си скапвай здравето с анти-бебета, не слушай и великата лекарка, на нея клиничните термини са и сила явно, пък и сигурно ше обича да си плаши пациентите.