.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

лесотехнически университет

Здравейте.Мечтата ми е да уча вътрешен дизайн и са ми казвали че в ЛСУ е ммного добро обучението.
    ИЗпитът е по матеематика и рисуване.Сега съм 11 клас, горе долу иммам основата по математика.Заслужава ли си а тръгвам на уроци или съм много закъсняла?Много ли е труден изпита по математика?Ако може да ми покажете нещо за пример за математиката.
    иии последно тази професия има ли бъдеще в България

anonymous708973
    Guest
    Кандидатствай в Италия. Братът на една съученичка учи в Милано дизайн. Не са и скъпи таксите. Ако искаш, мога да разпитам.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Вътрешен дизайн в Лесото няма. Има инженерен дизайн и ландшафтна архитектура.

Интериорен дизайн със сигурност има в НБУ, мисля че и във Варненския свободен.

Иначе в Лесото не е зле, но не е хич това, което искаш - специалността включва проектиране на мебели, но не и подреждането и украсяване на стаички, което най-вероятно искаш. В Нов български специалността е под всякаква критика - да си далтонист и да не говориш български пак ще завършиш. Като цяло в България няма смисъл да се учи интериор - ако искаш да практикуваш и да се занимаваш с това сериозно заминаваш да учиш в чужбина. Ако не - търсиш работа тук без образование, учиш се постепенно сам и ако си добър/ имаш познати с нови жилища в някакъв момент се налагаш и отваряш фирма.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

темата е старичка, но не се здържах. Специалността в ЛТУ ВКЛЮЧВА подреждане на стаички или там както го каза момичето преди мен. А и въобще не си помисляй за Нов български. Ако имаш въпроси за изпитите в ЛТУ пиши на лично ще ти помогна.

victoria_g
    Guest
    Здравейте.Тази година ще кандидатствам в ЛТУ и се интересувам от изпитите по рисуване.Разбрах,че единия изпит е сменен -Графика - рисуване в зала на група от обемни форми, с цветни моливи без уреди за чертане.Някой знае ли какво представлява?
    Последно редактирано от victoria_g : 02-09-2013 на 19:42

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Имам отзиви от познати, които учат в ЛТУ. Въобще не са доволни и сериозно обмислят да продължат образованието си в чужбина.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си