- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хаха wtf 91 feat 96 :lol:
Авторе, нещо ти има![]()
Мисля, че тази тема е опит да покажеш к'ъв пич си и как ти се лепят малките кифли, обаче ти, понеже не си просто пич, ами си и баааси коравия и свестен пич, се възмущаваш от това. Пхахаха...![]()
Съгласна съм с cranberry696 и останалите, изразили мнение в този стил. И да, законната възраст да правиш секс е 14 години. Също така на 14 ставаш непълнолетен (т.е. не си малолетен), не на 16.
Между другото, аз съм '95. И преди година, и преди две, че и преди три (колкото и скандално да ти звучи) момчета с 5 че и с повече години по-големи от мен са ме сваляли и са търсели компанията ми, дори когато съм давала да се разбере, че няма да бъдем повече от приятели. Повечето от типа "надути бройкаджии", признавам, но все пак готини и интересни хора, с които съм провеждала нормални разговори и, убедена съм, интригувала.
Защо подобни неща ви шокират толкова?За едни "пробуждането" - физическо, емоционално, чувствено, става още на 12, а за други - чак на 17. Кой когато се почувства готов.
Ако си стискаш краката до 18-годишна възраст, това няма да те направи по-зряла, нито пък ще окаже някакво влияние върху умствения ти капацитет. Важи и обратното.
И, ако си на 14, но си интелигентна и въобще точна, това не те прави по-лоша от 18-годишно посредствено момиче. Даже напротив!
w0sh, това е така, но защо не отчетеш факта, че хората достигат различно интелектуално ниво през живота си? И ако той е с IQ 120, тя може да има близко до неговото, но да може да го развива още.
all day... all night... what the fuck?!