- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рефан-парфюми?
ооо не помня, но ми стигаше за дълго време, защото както казаха някои по-горе - трайна са!
Извинявай за всичките въпроси,които ти задавам,но няма кой да ми разясни.И пак ще попитам.Какъв беше твоят парфюм? Аз съм се спряла на 5то авеню,долче и габана съм мирисала от на рефан веднъж.
Аз го имам, много е хубав и доста траен, но аз им слагам много капки, за да са по-трайни.Първоначално написано от taamara
Жадор също е невероятен.
Ами не му помня името, но беше мноооооого приятен аромат...Едно такова леко сладникаво...нито много тежко нито много лекоТи като отидеш на място и помиришеш тестерчетата сама ще видиш кое ти допада най много!
![]()
12лв. - 65млПървоначално написано от francyzoi4ety
Да, може да помиришеш преди да си избереш. При мен стана точно така преди време - отидох за един парфюм, но като ми дадоха Ричи Ричи![]()
и така.
Но във Варна, от където си ги взимам...доколкото знам няма наливни, в две разфасовки са, както вече писах. За Бургас не знам как е.
Благодаря за отговораПървоначално написано от billytalent
ще го пробвам и аз по-нататък.
Благодаря ви,момичета във вторник отивам да проверя само ми кажете за бургас знаете ли дали мога да си сложа колкото мл искам аз в шишенце за около 4-5 лева?
Аз имам имитация на Cat Deluxe на Naomi Campbell. Много хубав аромат! Доволна съм!![]()
all day... all night... what the fuck?!
оо напоследък се вманиачих в тях , особено в един![]()
нон стоп си го взимам ;д и го изхабявам за отрицателно време
ии адски трайно миришат
![]()
ти си избираш колко мл и колко капки за трайност да ти сложат , аз си слагам попринцип 10-20 капки ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Интересува ме на каква цена си ги взиматееееее ???? някой може ли да ми отовори много ще съм му благодарна !!
аз си ги вземам на по- малки количества- 20 мл. примерно с 40 капки е около 5-6 лева
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Цените навсякъде са различни.
На мене примерно 20 мл. с 20 капки ми излиза към 3 лв.
Повече от 5 лв. едва ли ще ти вземат
направи ми впечатление, че парфюма, които си вземх преди година, не беше същия като аромат сега като си го взех.. да знаете защо? уж името е едно и също, но просто не мирише като преди![]()
Може би е много разтворен ??Утре като си купя ще ви пиша :*
Купих си 164 излезе ми 6,60лв. Много приятно мирише![]()
Имитацията на euphoria на Calvin Klein дали е добра?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
http://refan.bg/components/com_virtu...cd69bb8a80.jpg
Ето още една табличка - каталог с парфюмите, от сайта на Рефан.![]()