Имам да правя презентация на тема "Хардуер и софтуер" на ниво 8-9 клас, а в гугъл ми излизат само резултати за купуване и продаване? Някой може ли да ми каже някакъв сайт от където да намеря материални. Мерси много предварително
не, тва го видях но не се спраях на него щото едното е много кратко, а дръгото мн обширно и неподходящо.. А иначе в Помагало ги видях но нямам абонамент и не мога да ги изпозлвам .. Моля ви имате ли други идеи
Че ти какво искаш, Господ да слезе и да ти направи презентацията ли?!
Първото хич не е кратко, доло е списъка с всички компоненти на една компютърна система, пък от софтуера можеш да си отсееш това, което ти трябва. ДНЕШНОТО ПОКОЛЕНИЕ СТЕ МНОГО МЪРЗЕЛИВИ!!!
О боже, толкова ли е трудно, да напишеш по нещо хардуера и нещо за програмите със свои думи... ако си си учил уроците, или не... ако не си нещастен n00b ще можеш да кажеш по 4-5 изречения за cpu, hdd, ram, rom, vc end etc. да не говорим пък за ОС колко може да се пише, без да ползваш сдъвканата информация...
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Ние хубаво ще ти дадеме,ти ще препишеш.
Ще получиш хубава оценка,но въз основа на какво?
На нищо.
Нали въпроса е ти да го научиш ,зада го знаеш.
Ми,ако те изпитат устно утре?
Примерно,какво ще правиш ще мълчиш като риба. http://www.zapiski.info/view.php?id=299 ХАРДУЕР ХАРДУЕР2 СОФТУЕР СОФТУЕР2