.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Преса за коса..отново

Здравейте.
    Препоръчайте ми някаква преса за коса, с която след като се изправя косата ми ще стои права 2-3 дни.
    Но по този начин права - http://www.ebooks-bg.net/sites/studi...onding-pix.jpg
    Една приятелка имаше такава преса, но вече не поддържам контакт с нея,затова ще ви бъда благодарна ако предложите нещо.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Имам тази:

и ми изправя повече от добре! Сега всички ще кажат това е боклук, събери пари и си вземи една, но да е качествена! ДА - съгласна съм, НО тук идва това че за 30лв. тази преса прави чудеса с косата ми! Адски съм доволна и се радвам, че открих за първи път нещо евтино, но наистина качествено!

^ колко време държи косата изправена?

Град
    DoLna banq
    Дaa.. и мойтa пресa е същaтa изпрaвя НЕВЕРОЯТНООО!!!

Голям фен Аватара на taamara
    Цитирай Първоначално написано от MidnightTornado
    ^ колко време държи косата изправена?
    До следващо миене при нормални климатични условия, така да се изразя Страшна е пресата..в положителния смисъл, присъединявам се към доволните. Моята чуплива коса я изправя и то много бързо.

Супер,благодаря ви.
    А можете ли да ми дадете линк към пресата в някой сайт, защото не я откривам..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    На мен ми държи два дена права и на третия (когато трябва да я мия) е мноооого малко на места начупена

http://megashop.bg/techno/%D0%93%D0%...duct_info.html

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Добра е пресата да,държи си право имайки предвид смешната й цена.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен
    http://prikachi.com/images/457/2981457p.jpg Няма да съжаляваш ако си я вземеш,аз съм МНОГО доволна от нея 3 дни 100% държи

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Имам тази:

и ми изправя повече от добре! Сега всички ще кажат това е боклук, събери пари и си вземи една, но да е качествена! ДА - съгласна съм, НО тук идва това че за 30лв. тази преса прави чудеса с косата ми! Адски съм доволна и се радвам, че открих за първи път нещо евтино, но наистина качествено!
    Абсолютно същата я имам, само че на Sonashi. Изправя точно както ме изправя една приятелка с преса GHD, е наистина нейната беше до 230 градуса и стана доста по прецизно, но ако хващам и аз кичури не по-дебели от 1 сантиметър ще стане същото .. Аз си я взех за 27 лева .. Абсолютно с нищо не я превъзхождат нито Белисими, нито Ремингтони, без значение, че е толкова евтина е с мощността и градусите на скъпите преси.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Добра е да,но не колкото белисима или ремингтон.Ако изпробваш как изправят те и как тази ще си на друго мнение.Имам белисима и сонаши като тази разликата не е фрапираща,но Белисимата си е БЕЛИСИМА

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Не, нямам и желание да изпробвам. Вече съм пробвала както споменах GHD, която е с тройна цена на скъпата ти белисима .. Наистина имаше много по-малко хвърчащи косъмчета, особено в корените, изобщо не смея да изправям там, не знам защо но един път се изгорях много лошо, но ако отделя вместо 25, а 35 минути да се изправя със сигурност да отида някъде и да кажа че фризьор ме е изправил никой няма да забележи че лъжа. Зависи и от коса донякъде, но да дам повече от 50 лв просто абсурд, тази ми върши перфектна работа..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си