.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Хора

Хора

Така направо съм бясна...как е възможно света да бъде такъв.Баба ми е отивала да си вземе пенсията и са я пресрешнали, бутнали са я на земята и са и я откраднали..боже какъв свят станахме..не мсилят ли тези изврги, че плячката им може да няма стотинки за хляб, някои възрастни хора си нямат семейство и може би няам да имат как да покрият разходите си и няма да имат с какво да се хранят...апък и гордоста и е направо... ще и дадем пари, но просто е покартително, а някой знае ли какво трябва да направим, дали трябва да подадемруго, нжалба или нещо друго, не че ще има ефект

Мега фен Аватара на Sisito941
    Аз разбрах какво си написала,но някои може да не разбират такова неграмотно писане..Оправи си правописа!

По темата: Ами и аз съм възмутена какво става навън всеки ден. Кражби,убийства..като бях по-малка беше като че ли по-спокойно навън.
    Нямаше толкова престъпност.
    А сега накъдето и да се обърнеш някой те дебне,следи какво ще направиш,краде се,убива се.
    Никой престъпник не мисли за това дали жертвата му има пари,семейство и тем подобни.За тях е важна личната изгода..
    Много съжалявам за това,което се е случило с баба ти.

Това е моето мнение по темата.
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Ужас. Освен да ги съжаляваш тия, дето са го направили, друго не можеш да направиш. Тва е най-тъпото да нападаш по-слаби от теб. Всеки може така, страхливци.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ужас..Но все пак подайте една жалба - може пък и да има ефект..Макар,че се съмнявам,но си струва да опитате..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на mynichka
    Ужасно!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    София
    Жалба.Ако ги пипнат може да ви дадат яко пари обещетение,а даже и да ги пъхнат в затвора тва май се води насилствен грабеж.

Вече сме такъв свят, че да го е старх да излезе на улицата човек

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Бабите и дядовците ВИНАГИ имат спестени пари, тъй че спокс
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ако на точно този тип престъпници им пукаше, нямаше да се чувстват добре, нямаше да крадат . Но нямат много начини за препитание , заради това просто свикват и не им пука. По-добре за тях, че не им пука, но не за другите, защото нарушават покоя им.

Отивате в полицията / местното районно и питате там какво искат да направите по върпоса.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Аз разбрах какво си написала,но някои може да не разбират такова неграмотно писане..Оправи си правописа!

Мисля, че всички разбраха за какво става въпрос. Пък и ти не си човека, който да казва как да се пише. ;]

Относно темата.. това са хора БЕЗ съвест. Как може да ограбят възрастна жена?!?!?!?

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

И аз така мисля, е да не само заради парите, да може би има спестени..но стреса и уплаха...

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    И аз съм възмутен. Ами за онези 16-17 годишни циганета убили една баба за два пръстена, един ланец и един лев... нямам думи с които да опиша какво става в тази държава.......Много съжалявам за баба ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си