.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Момчето...

Момчето...

Абе момчетата че са странни странни са.. ама до преди два месеца ходих с едно.. Аз съм на 13 а той на 12 и нш .. в началото ми беше кеф че съм по-голяма.. ама другия проблем е че сме от различни градове той е от асеновград а аз от пловдив .. :P ии се запознахме чрез фейсбук.. и мн се харесахме явно.. и решихме да излезем.. 1 път като го видях.. напрао щях да умра.. някъв спр як и приличащ на 15 годишен.. и мн се учудих.. и отидохме в някво си заведение.. странното е че той плати а момчетата рядко го правят.. и си говорихме.. него го беше ужасно срам а мен 10 пъти повече.. и той почна нещо да ме гъделичка и аз тъпата се дърпамм :дд той искал да ме прегърне и прегърна ме и почна да ме целува ама некъдърника - по бузката и той тъкмо се опита да ме целуне и аз си врътна главата.. и той горкия почна по бузката.. апе честно казано супер си беше.. и аз си тръгнах и той ме изпрати до влака и двамата супер доволни... ии на др ден ми писа сърца и някви глупости.. така 2-3 дни ама малко по малко спираше.. ии изведнъж спря напълно.. не знам какво да правя.. А причина няма.. Имате ли няква идея кво да правя.. Като кажа ай да поговорим той ми пише някви простотии : кво му има да говорим и тем подобни ..

Трябвало е да бъдеш малко по отворена ,като сте се видяли да се поцелувате тва онова )) така щеше да го зарибиш хахаха
    Мислех си за нея ,мислех си за мен .... Какво щеше да се получи ? ... отворих очи... Да.. Било е само сън .....

Моят съвет е .. да си уговорите още една среща .. Излезте и се дръж по отпуснато .. Закачай го.. прегърни го .. целуни го.. така и момчето ще се отпусне.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    ее що не му пусна на момчето ... ако му беше пуснала още щеше да ти праща сърчица и подобни глупости по skype
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си