.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: СПЕШНО..!!!

СПЕШНО..!!!

Моля ви кажете ми според вас 1вата целувка подходящ подарък ли е (за Св. Валентин) ???
    ..Make a wish, take a chance, make a change and break away ..! (music))))

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Оффф,1016542135410 теми за Св.Валентин!

Само тфа повтаряте.. 1567468486 теми за тфа.. 5649864 теми за онова.. вместо да ми броиш темите земи помогни.. ама че хора..

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    зависи от кого...за кого ...
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

емии от мен за него...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ако се обичате взаимно - мисля,че е подходящ подарък..А защо толкова се вманиачавате в този ден - той просто си е един обикновен ден и тъпо си е да показваш любовта си точно на един определен ден..Любовта можеш да я доказваш всеки ден,а не да чакаш да дойде Свети Валентин..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Пфф .. 12 години имаш ли ? Темата ти е безсмислена ..

Колко пъти да Ви се каже, че Св. Валентин НЕ е Български празник, тоест не е нищо особено. Защо всички “ ботове “ решавате, че ако целунете половинката си на 14.02.2011година, ще се случи нещо по-особено, отколкото ако го направите в който и да било друг ден? Айде хванете се та помислете малко....

Цитирай Първоначално написано от TooRareToDie
    Колко пъти да Ви се каже, че Св. Валентин НЕ е Български празник, тоест не е нищо особено. Защо всички “ ботове “ решавате, че ако целунете половинката си на 14.02.2011година, ще се случи нещо по-особено, отколкото ако го направите в който и да било друг ден? Айде хванете се та помислете малко....
    Всъщност Св. Валентин е католически празник, а в България, до колкото знам, има католици

omfg, да допуснем, че някои хора го празнуват, мислите ли че това ще промени нещо? Според мен, целувката на 12.02. е същата като тази на 13.02. или който и да било друг ден.

Супер фен Аватара на djipsito
    ^Така е, ама кво от тва ? Свети Валентин е денят на влюбените. Въпреки че не ме кефи този празник, не виждам нищо лошо в тва на този ден влюбените да се поглезят.
    Както има ден на пчеларите, на благодарноста, на виното и т.н, всичко е традиция, ако нямаме традиции, нямаме култура. То е ясно, че не е нужно в един конкретен ден да се доказва любовта към партньора, ама всяка двойка сама решава как да отпразнува и дали да празнува. Ти по тая логика ще кажеш, че няма нужда на Коледа да се подаряват подаръци, щото през цялата година могат да се подаряват.. То може, ама друго си е тръпката на празника....

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Никой не може да ни постави норми, кога да празнуваме един празник. Никой не може да се наложи върху нас с такива правила! Ако искаме ще си го празнуваме, ако ли не, просто ще се разхождаме из центъра и ще пием кафе с приятели, както повечето от вас правят. Този празник на Св.Валентин може би е просто причина да се сближим повече с човека до нас, да си изразим чувствата и да подходим по по-романтичен начин към половинката ни.

Католически е- да! И кво, ако го празнуваме никой няма да ни точи нож за да ни убива! Съвземете се!

Приятно празнуване на ВСИЧКИ !

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Яница ft. DJ Jivko Mix - Спешно !!! Страаашна песен
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове