Здравейте.От къде да започна не знам.Дълга е историята и ще ви се доспи ако я напиша цялата,а и няма да я прочетете.Накратко -->

Едно момче ме харесваше(обичаше) [ и аз не знам вече] аз него също.Не показвах много чувствата си,доста пъти правих грешки и глупости за които съжалявам.Приятелите му му каза за глупостите,които правех.Скарахме се.Сдобрихме се и все едно нищо не е станало.
Всичко беше хубаво,след това обаче отново се скарахме пак за глупости ядосах го и последваха обиди и неща,които не очаквах да чуя.Мисля,че ги каза,защото беше ядосан и наранен и не ги мислеше.Явно си мисли,че не се интересувам от него и само го разигравам или не знам...
Вече 5 месеца сме скарани и не си говорим,като ме види ме обижда или прави нещо с което иска да покаже,че не му пука вече (аз се правя,че не ме интересува неговото мнение)Тъпо е знам,но...
Искам да се сдобрим отново,но този път нещата са по-сериозни не са като при първото леко скарване за седмица.. (каза,че не иска да има нищо общо с мен)Как да се справя с този инат,които не иска да провежда никакъв разговор с мен(мъжката гордост сигурно не му позволява :Д)
Мисля си, че още му пука,прави неща с които да ме дразни прегръща някакви момиче пред мен,занимава се с тях..и т.н. пред мен
Знам,че аз трябва да направя първата стъпка,отново.АЗ сгреших и аз трябва да оправя нещата.Опитах се да говоря с него,но го ядосах и той си мислеше,че просто ей така отивам да му се правя на интересна
...
Въпроса ми е как да се сдобрим отново,какво да направя ?