Здравейте.От къде да започна не знам.Дълга е историята и ще ви се доспи ако я напиша цялата,а и няма да я прочетете.Накратко -->
Едно момче ме харесваше(обичаше) [ и аз не знам вече] аз него също.Не показвах много чувствата си,доста пъти правих грешки и глупости за които съжалявам.Приятелите му му каза за глупостите,които правех.Скарахме се.Сдобрихме се и все едно нищо не е станало.
Всичко беше хубаво,след това обаче отново се скарахме пак за глупости ядосах го и последваха обиди и неща,които не очаквах да чуя.Мисля,че ги каза,защото беше ядосан и наранен и не ги мислеше.Явно си мисли,че не се интересувам от него и само го разигравам или не знам...
Вече 5 месеца сме скарани и не си говорим,като ме види ме обижда или прави нещо с което иска да покаже,че не му пука вече (аз се правя,че не ме интересува неговото мнение)Тъпо е знам,но...
Искам да се сдобрим отново,но този път нещата са по-сериозни не са като при първото леко скарване за седмица.. (каза,че не иска да има нищо общо с мен)Как да се справя с този инат,които не иска да провежда никакъв разговор с мен(мъжката гордост сигурно не му позволява :Д)
Мисля си, че още му пука,прави неща с които да ме дразни прегръща някакви момиче пред мен,занимава се с тях..и т.н. пред мен
Знам,че аз трябва да направя първата стъпка,отново.АЗ сгреших и аз трябва да оправя нещата.Опитах се да говоря с него,но го ядосах и той си мислеше,че просто ей така отивам да му се правя на интересна...
Въпроса ми е как да се сдобрим отново,какво да направя ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ох нищо лично обаче .. като ги видя тези романи и направо не знам кво ми става.![]()
Мъжката гордост му пречела ?!? Ти въобще прочете ли какво си написала ? Ако всичко това е вярно и аз да съм на мястото на момчето не няма да ти говоря, ами няма и да те погледна даже.Ще обичам аз момичето, а то ще ми се прави на интересно и ще има изцепки.Еми извинявай ама хубаво е направил пича, като вече не те ебава за слива![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Неговата мъжка гордост ? Ами твоята...Направила си много грешки,момчето иска да продължи напред,остави го да си живее живота.
Ти изобщо сигурна ли си, че той иска да е с теб?
Животът е адът описан в Библията!
Тук НЕ става въпрос за мъжката гордост.
И теб да те беше наранил,и ти нямаше да го погледнеш.
Остави го,ако все пак искаш да оправиш нещата,извини му се,но след време.
нямало е лъжи !Първоначално написано от cranberry696
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И вие не знаете какво искате.
Искате добри,внимателни и забавни момчета.
Намирате ги,после ги наранявате,и се чудите след това защо не сте щастливи...и защо и ''за вас не изгрява слънце под небето''.
Малки и разглезени момиченца.Намирате,каквото искате,после го губите заради глупости и детски прищевки.Ами като намерите момчето мечта,внимавайте да не го нараните.Повечето жени сме такива гадни..кучки..не може да ни се угоди..да признавам го,и аз съм така по някога.Да,ядосвала съм го много пъти,но поне не съм го наранявала.A,между двете има голяма разлика.
+ 1Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Ако е голям инат-може доста време да държи на своето и даже вече да не се съберете..ноо и ти си имаш вина.На негово място и аз не бих издържала-да се скараме ,после да се сдобрим 3пъти и после пак да ме наранят.Изглежда момчето иска да продължи напред и да загърби миналото или тайничко се надява да се сдобрите..ти го познаваш по-добре от нас,така чее по държанието му трябва нещо да личи![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
не само 2 пъти сме се карали..Първоначално написано от MakeMeHappy
не знам дали тайничко се надява да се сдобрим, но предполагам,че не му е много приятно сега..виждам го все пак!
голям инат е.Искам да му покажа колко МНОГО значи за мен.Да разбере,че и на мен ми е адски гадно и че съжалявам...и искам да опрвя нещата,защото той дори не подозира,че още ми пука...а искам да знае.
НО КАК (без разговор) ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Ами най-добре е директно да поговорите,ама .. щом казваш че няма начин..изчакай малко да му мине...да се съвземе от края на връзката..може би му трябва повече време
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
И да отбягваш моят коментар,той ще си остане факт,защото винаги така става.Повечето момичета незнаят какво искат и само разиграват момчетата,които се държат добре.После заради такива като вас,визирам (АВТОРКАТА),момчетата ни слагат ВСИЧКИ женски под общ знаменател,че сме били''разглезени момиченца,които не знаели какво искат,курви,използвачки''и още кв'и ли не...
И да...наранила си го ,сега си длъжнад да му докажеш,че държиш на него,ако искаш все още да си с него.
Това не е мъжка гордост,просто си го наранила,нормално е да иска компенсация.
Общо взето от поста ти разбрах:
Бла ббла бла бла.... ядосах го разделихме се.... бла бла... събрахме се.... бла бла бла бла .... ядосах го и пак се разделихме.... бла бла бла... пак се събрахме.... бла бла бла.... пак го ядосах и както се подразбира се разделихме.... бла бла..
Ми спри да ядосваш горкия човечец... Пък и доста е вероятно наистина да не се интересува от теб (вече).
никва компенсация не е искал и не ти подминавам коментара,може би си права.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Обаче ви питам как да се сдобря с него,а не пиша тук да ме обвинявате,аз достатъчно добре се справям с това..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Чакай сега, за какво сте се скарали въобще? Ако си му изневерила с някой друг, нормално е да ти се разсърди и никога повече да не се съберете. Ама нали знаеш, че във всяка връзка има караници и не виждам за какво трябва да те обижда независимо дори и да е ядосан. И дори да сте се сдърпали за някаква глупост, защо не се опита поне да те изслуша, а не да ти играе такива игрички и нарочно да се прегръща с други за да ти е гадно. Според мене това е п..кенска постъпка за един мъж. За какво искаш да се съберете отново незнам
Но иначе върви поговори с него, обясни му че изпитваш още чувства и ако се направи на интересен по добре въобще не се занимавай повече
Грешката ти е, че явно много лесно си изпускаш нервите. Има момчета, които се стряскат по-лесно от други.. или просто не понасят момичета, които лесно се изнервят и т.н. Просто изчакай малко, и тогава поговори с него. Кажи му това, което мислиш (после доста по-добре се чувстваш, повярвай ми). Пък ако той е разбрано момче ще те разбере.![]()
Успех![]()
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Например като се опиташ отново да му спечелиш доверието.как да се сдобря с него
Показвай загриженост и заинтересованост към него.
Това са малки неща,но (достатъчно големи)жестове,зада го погъделичкаш от вътре и да му измъкнеш душата с памук.БАВНО,но СИГУРНО.
И аз съм бил в същата ситуация. Съветът ми е да го забравиш и да продължиш напред. Явно няма как да стане работата ти. Най-много да се измъчваш и тормозиш още. А е възможно той точно това да иска (зависи за какво сте се карали и какво той смята, че си му причинила). Дори и да се случи евентуално отново нещо между вас, то няма да е като това в началото, заради което продължаваш да мислиш за него, и вай-вероятно ще се разочароваш или пък ще си още по-наранена. Така че продължи напред![]()
м не по-точно той си изпуска много лесно нервите, НЕ азПървоначално написано от Biiiitch
![]()
опитах се да говоря с него не иска и не иска..![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Ше ти кажа само едно - в една ситуация винаги и двамата са виновни. Тоест, и двамата имате вина за случилото се. Просто му дай малко време, и тогава поговорете. Пък и повярвай ми, той иска да говорите, просто трябва да се прави на голямата работа, за да изглежда интересно. Но, разбира се, не изключвам и факта че наистина му трябва време. Винаги има и други възможности.Първоначално написано от Wwwooow
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
^^ мисля,че няма да повярва в думите ми поне на този етап..а ако чакам ще стане прекалено късно !!!
на какво би се зардвал един ядосан/наранен отдръпнат инат...Да разбере,че и на мен ми е адски гадно и че съжалявам...и искам да опрвя нещата,защото той дори не подозира,че още ми пука...а искам да знае.
НО КАК (без разговор) ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Просто му се извини. Иска или не, спираш го на пътя и почваш.
Не се обяснявай много, с 2 думи му обясни как стоят нещата. Без никакво размекване.
Като кажеш каквото имаш да казваш, довършваш със "просто исках да ти го кажа, от тук нататък всичко е в твои ръце".
И повече НЕ го занимаваш. Той ако те обича и иска да е с теб сам ще те потърси. Ако ли не - животът продължава. И без това сама си си виновна.
благодаря за мнението,това е ясно,че сама съм си виновна,няма кой друг ;ХПървоначално написано от Fiction7577
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..