Цитирай Първоначално написано от Biiiitch
Цитирай Първоначално написано от SladkotoPoly
Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
Грешката ти е, че явно много лесно си изпускаш нервите. Има момчета, които се стряскат по-лесно от други.. или просто не понасят момичета, които лесно се изнервят и т.н. Просто изчакай малко, и тогава поговори с него. Кажи му това, което мислиш (после доста по-добре се чувстваш, повярвай ми). Пък ако той е разбрано момче ще те разбере.

Успех
м не по-точно той си изпуска много лесно нервите, НЕ аз
опитах се да говоря с него не иска и не иска..
Ше ти кажа само едно - в една ситуация винаги и двамата са виновни. Тоест, и двамата имате вина за случилото се. Просто му дай малко време, и тогава поговорете. Пък и повярвай ми, той иска да говорите, просто трябва да се прави на голямата работа, за да изглежда интересно. Но, разбира се, не изключвам и факта че наистина му трябва време. Винаги има и други възможности.
Вие за какво давате мнения,да се правите на интересни или за да помагате?Какво да чака,момичето,не четете ли,че пише 5 месеца са скарани.Като минат 10години да отиде и да каже ,Извинявай' ,ако въобще я помни,пък и да я помни надали ще и прости след толкова много време било то и 1,2 години.Направи нещо,размърдай си задника,ако го обичаш наистина !
Е да де, тя за това пише във форума, за да не й дават съвети. Желязна логика имаш.
да пише във форума за да й се дават умни,обмислени съвети,а не глупости,които са ви дошли на ума,колкото да отбиете номера на съветнци.Едва ли ти ако беше в тази ситуация,щеше да направиш така както си писала,нали? 8)