- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Писна миии ..
ако някой говори нещо... са само страхливци и курви, макар че неам врагове ужжж........ face to face bro...
хЪх...
Навсякъде ги има такива..мазнии интригантии..![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
+Първоначално написано от TooRareToDie
И какво като говорят. Остави ги когато видят че нямаш интерес и не ти пука за мнението им ще престанат
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
ще ти се случи още не 1 път, така че не обръщай огромно внимание на тези клюки
Напълно си прав. Авторке отави ги да си говорят.. :PПървоначално написано от TooRareToDie
Мойтъ' е най-красива!
Няма как да не им обръща внимание ,зашото това се отнася за нея и не е приятно да шушукат зад гърба ти такива неща. За мен също са говорили ужасно много ,но аз късно разбрах...Важно е близките ти какво мислят.
Малък град,големи филми ....
Не можеш ли да пребиеш 2-3 момичета да ги вкараш в болница?Тогава ако още коментират значи са идиоти.
за всяко едно хубаво момиче се смята,че вече се е*ала насам и натам и какво ли не е правила,знам,че е гадно,но просто това е етикет за всички хубави момичета... хубава ли си,значи си курва....
Мен ми е много тъжно от такива теми.
Доколкото знам, за мен само веднъж са се разправяли неверни информации, случи ми се наскоро. Аз направо побеснявам, и се чудя на другите, писали в темата, как го приемат така стоически? Тъпо е да те обсъждат или да те свързват с хора, с които не си била или не би била никога.
И най-жалкото е, че всичко това се поражда от комплекси, или пък от злоба.
Учудих се, колко много мнения има за мъже, които лъжат, че са спали с някоя. Мислех, че това не е чак толкова често явление, но явно повечето мъже са комплексирани, смотани, страхливи, лъжци, етц... Грозна картинка отвсякъде![]()
Не знам само защо не се борят с комплексите си, а предпочитат да излъжат.
А за женките още повече ... на мен всичко това ми е странно, защото аз никога не съм си помисляла да пусна слух или нещо от тоя сорт.
Човешка глупост и злоба по тоя свят колкото щеш...![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
сложи няколко твои снимки да преценим има ли за какво да ти завиждат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Всеки е минавал през такъв момент, в който говорят неща, които не са вярни. Много са вариянтите
1.Завиждат ти.
2.Харесват те
3.Просто те мразят (малък е шанса)
По едно време и за мен говореха едни неща, но аз просто им казвам, че не е вярно и те като ми кажат "Да бе да!" и аз им казвам "Хубаво, говорете си ама аз си знам истината". Когато ги игнорираш, на тях не им е интересно и спират..
Редовно ми се случва да чувам всякакви глупости за себе си. Просто не им обръщай внимание, някой от тях са просто завист, други просто си нямат друга работа и измислят разни глупости по чужд адрес. Просто не им обръщай внимание... ти си знаеш, че не са истина, да не ти пука![]()
Колежката jghgh за пореден път ни доказва, че долни същества като мъжете (а вече дори и доста от жените) са доста под нивото й. Споменаването на думата "злоба" е особено забавно. Нещо така НЕтипично за нея.![]()
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от nniicckkoo
http://prikachi.com/images.php?images/6/3028006Y.jpg)))[/img]
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
напълно те подкрепямПървоначално написано от TooRareToDie
![]()
.Авторке просто не им обръщаи внимание . и може да направиш като AniBG да кажеш на момчетата че не е така и си готова . Друга тема е дали те ще те разберат
![]()
![]()
~~ Music = LIFE !! :]]
Окей си, живей си живота, подходящото момче ще се появи.Първоначално написано от malibugirl
![]()
Welcome to the Jungle...
вече ги подминавам..хората се променят и дори ако това, което са говорили (или част от него) да е било истина , може да се промениш.
а за мен важно е мнението на близките ми хора.
а от някои "приятели" съм патила, така че си ги подбирай хората. недей да се доверяваш на всички.![]()
Ох мила какво да ти кажа ,това и на мен ми се е случвало неотдавна,но се опитай да не обръщаш голямо внимание и знай че щом толкова говорят за теб определено си забележително момиче.
Ти курва ли си ? Не. Ами тогава просто не им обръщай внимание. Те най-вероятно ти завиждат или си им много интересна. Просто ги игнорирай. Т'ва нещо най-много ще ги издразни.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
ОБОЖАВАМ да съм дъвка в устата на хората...Първоначално написано от miminko
Aз си имам кръг от приятели, те само като чуят слухове и им става смешно, даже не си правят труда да питат дали е вярно. А за другите....ако ми пукаше какво мислят "хората" за мен, досега да съм се метнала под влака...и както живея до гара...Първоначално написано от jghgh
Превод на български не ми се търси, още по-малко ми се пише: http://www.youtube.com/watch?v=6nf1OPsSNgY
А до авторката: Ако не беше такова изрусено и с грим, който предизвиква гравитацията, по-лесно щеше да ти е. Ама...мода, к'во да се прави, ако всички имаха стил, нямаше да е специално...
Чуждото мнение след моето погребение.Не се ядосвай мацка,за мен постоянно говорят какви ли не работи.Но интересното е че ги говорят само зад гърба ми!!!Нека си вярват хората на слухове,ти и тези които те уважават си знаят че не си такава!!!