.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Град
    Варна, моретоо :)
    ако някой говори нещо... са само страхливци и курви, макар че неам врагове ужжж........ face to face bro...
    хЪх...

Град
    гр.Русе
    Навсякъде ги има такива..мазнии интригантии..
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Цитирай Първоначално написано от TooRareToDie
    Въобще не им обръщай внимание. Така даже ще се дразнят повече. Нали ти си знаеш истината? Да не ти дреме.
    +

И какво като говорят. Остави ги когато видят че нямаш интерес и не ти пука за мнението им ще престанат
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Голям фен Аватара на Sunshin3
    ще ти се случи още не 1 път, така че не обръщай огромно внимание на тези клюки

Въобще не им обръщай внимание. Така даже ще се дразнят повече. Нали ти си знаеш истината? Да не ти дреме.
    Напълно си прав. Авторке отави ги да си говорят.. :P
    Мойтъ' е най-красива!

Няма как да не им обръща внимание ,зашото това се отнася за нея и не е приятно да шушукат зад гърба ти такива неща. За мен също са говорили ужасно много ,но аз късно разбрах...Важно е близките ти какво мислят.
    Малък град,големи филми ....

Мега фен
    Не можеш ли да пребиеш 2-3 момичета да ги вкараш в болница?Тогава ако още коментират значи са идиоти.

за всяко едно хубаво момиче се смята,че вече се е*ала насам и натам и какво ли не е правила,знам,че е гадно,но просто това е етикет за всички хубави момичета... хубава ли си,значи си курва....

Мен ми е много тъжно от такива теми.

Доколкото знам, за мен само веднъж са се разправяли неверни информации, случи ми се наскоро. Аз направо побеснявам, и се чудя на другите, писали в темата, как го приемат така стоически? Тъпо е да те обсъждат или да те свързват с хора, с които не си била или не би била никога.

И най-жалкото е, че всичко това се поражда от комплекси, или пък от злоба.
    Учудих се, колко много мнения има за мъже, които лъжат, че са спали с някоя. Мислех, че това не е чак толкова често явление, но явно повечето мъже са комплексирани, смотани, страхливи, лъжци, етц... Грозна картинка отвсякъде
    Не знам само защо не се борят с комплексите си, а предпочитат да излъжат.
    А за женките още повече ... на мен всичко това ми е странно, защото аз никога не съм си помисляла да пусна слух или нещо от тоя сорт.

Човешка глупост и злоба по тоя свят колкото щеш...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

сложи няколко твои снимки да преценим има ли за какво да ти завиждат
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Всеки е минавал през такъв момент, в който говорят неща, които не са вярни. Много са вариянтите
    1.Завиждат ти.
    2.Харесват те
    3.Просто те мразят (малък е шанса)

По едно време и за мен говореха едни неща, но аз просто им казвам, че не е вярно и те като ми кажат "Да бе да!" и аз им казвам "Хубаво, говорете си ама аз си знам истината". Когато ги игнорираш, на тях не им е интересно и спират..

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Редовно ми се случва да чувам всякакви глупости за себе си. Просто не им обръщай внимание, някой от тях са просто завист, други просто си нямат друга работа и измислят разни глупости по чужд адрес. Просто не им обръщай внимание... ти си знаеш, че не са истина, да не ти пука

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Колежката jghgh за пореден път ни доказва, че долни същества като мъжете (а вече дори и доста от жените) са доста под нивото й. Споменаването на думата "злоба" е особено забавно. Нещо така НЕтипично за нея.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от nniicckkoo
    сложи няколко твои снимки да преценим има ли за какво да ти завиждат

http://prikachi.com/images.php?images/6/3028006Y.jpg )))[/img]
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

напълно те подкрепям .Авторке просто не им обръщаи внимание . и може да направиш като AniBG да кажеш на момчетата че не е така и си готова . Друга тема е дали те ще те разберат
    ~~ Music = LIFE !! :]]

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от malibugirl
    http://prikachi.com/images.php?images/6/3028006Y.jpg )))[/img]
    Окей си, живей си живота, подходящото момче ще се появи.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    вече ги подминавам..хората се променят и дори ако това, което са говорили (или част от него) да е било истина , може да се промениш.
    а за мен важно е мнението на близките ми хора.
    а от някои "приятели" съм патила, така че си ги подбирай хората. недей да се доверяваш на всички.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ох мила какво да ти кажа ,това и на мен ми се е случвало неотдавна,но се опитай да не обръщаш голямо внимание и знай че щом толкова говорят за теб определено си забележително момиче.

Ти курва ли си ? Не. Ами тогава просто не им обръщай внимание. Те най-вероятно ти завиждат или си им много интересна. Просто ги игнорирай. Т'ва нещо най-много ще ги издразни.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    От 17 годишна съм така... Радвай се, щом те коментират, значи си им достатъчно интересна.
    ОБОЖАВАМ да съм дъвка в устата на хората...

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Аз направо побеснявам, и се чудя на другите, писали в темата, как го приемат така стоически? Тъпо е да те обсъждат или да те свързват с хора, с които не си била или не би била никога.
    Aз си имам кръг от приятели, те само като чуят слухове и им става смешно, даже не си правят труда да питат дали е вярно. А за другите....ако ми пукаше какво мислят "хората" за мен, досега да съм се метнала под влака...и както живея до гара...

Превод на български не ми се търси, още по-малко ми се пише: http://www.youtube.com/watch?v=6nf1OPsSNgY

А до авторката: Ако не беше такова изрусено и с грим, който предизвиква гравитацията, по-лесно щеше да ти е. Ама...мода, к'во да се прави, ако всички имаха стил, нямаше да е специално...

Супер фен Аватара на Amateur
    Чуждото мнение след моето погребение.Не се ядосвай мацка,за мен постоянно говорят какви ли не работи.Но интересното е че ги говорят само зад гърба ми!!!Нека си вярват хората на слухове,ти и тези които те уважават си знаят че не си такава!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си