.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Да искаш отмъщение си е напълно естествено.Но аз мисля,всъщност съм сигурна,че всичко се връща.Рано или късно,човекът,който те е наранил,ще си получи заслуженото.Затова не отмъщавам.Оставям това на съдбата и гледам сеира.

Цитирай Първоначално написано от TooRareToDie
    Отмъщението е знак за слаба воля.
    И не, при мен не е така.
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FATALITY
    Случвало се е, но бързо отминава.
    +1
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

При някои това е временно чувство. Опитай се да го контролираш , скоро ще отмине , а ако направиш нещо , после съвеста ще те гризе и ще ти е гузно и както казаха някои , въпрос на воля е...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

А какво правим с хората, които осъзнават, че грешат , но не правят нищо по въпроса и продължават да нараняват ? Тогава как да не искам да си го върна ? И все пак.. благодаря за отговорите.. : )
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    А какво правим с хората, които осъзнават, че грешат , но не правят нищо по въпроса и продължават да нараняват ? Тогава как да не искам да си го върна ? И все пак.. благодаря за отговорите.. : )
    Ако сте заедно с такъв човек, значи на него не му пука за теб-не те обича истински.

Тогава може би е нормално да си склонна към отмъщение. Все пак на твое място колкото и да ме е наранявал, ако го обичам истински няма да изпитвам нищо такова към него, но всеки човек е различен.

Голям фен
    Чувствала съм го, искала съм да го направя, но никога не съм го правила
    Хора много , Човеци малко !

Град
    гр.Русе
    Честно казано съм изпитвала такова чувство..но рядко.И не бих го направила
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си