- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не съм само аз, нали ?
Да искаш отмъщение си е напълно естествено.Но аз мисля,всъщност съм сигурна,че всичко се връща.Рано или късно,човекът,който те е наранил,ще си получи заслуженото.Затова не отмъщавам.Оставям това на съдбата и гледам сеира.![]()
Първоначално написано от TooRareToDie
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
+1Първоначално написано от FATALITY
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
При някои това е временно чувство. Опитай се да го контролираш , скоро ще отмине , а ако направиш нещо , после съвеста ще те гризе и ще ти е гузно и както казаха някои , въпрос на воля е...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
А какво правим с хората, които осъзнават, че грешат , но не правят нищо по въпроса и продължават да нараняват ? Тогава как да не искам да си го върна ? И все пак.. благодаря за отговорите.. : )
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ако сте заедно с такъв човек, значи на него не му пука за теб-не те обича истински.Първоначално написано от BaffaLsc
Тогава може би е нормално да си склонна към отмъщение. Все пак на твое място колкото и да ме е наранявал, ако го обичам истински няма да изпитвам нищо такова към него, но всеки човек е различен.
Чувствала съм го, искала съм да го направя, но никога не съм го правила![]()
Хора много , Човеци малко !
Честно казано съм изпитвала такова чувство..но рядко.И не бих го направила
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]