.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

проблем с морето и цикала

на море съм от 5.07.11. до 12.07.11. а ще ми дойде на 13.07.11. има ли вероятност да ми дойде по рано от различния климат и ако ми дойде какво да правя ? не съм слагала тампони !!!

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Ако имаш цикъл отскоро, и ти е нередовен може да ти дойде по-рано или по-късно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    Ако имаш цикъл отскоро, и ти е нередовен може да ти дойде по-рано или по-късно
    + 1 .. също както сама каза от климата може да ти се промени..ако евентуално ти дойде пиеш примерно сутринта 2/3 витамин С и вечерта и то спира.. поне на мен..ако не ти спре ще ти тече по-малко и ще можеш да влизаш във водата ..

мерси
    търся още съвети !!!

с тампон ли да влизам или с превръзка ?

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    По-добре с тампон! Превръзката ще се напой и ще изглежда като памперс

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    По-добре с тампон! Превръзката ще се напой и ще изглежда като памперс
    +1 превръзката е много ама много лоша идея

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Такам.. Това наистина си е много неприятно, но не съм съгласна с витамин Ц-то, защото с ударни дози можеш само да намалиш кървенето, но не и да спре или да се измести цикъла. Но тези ударни дози не се препоръчват, тъй като имат неблагоприятен ефект върху организма ти. (А и бих искала да подчертая, че витамин Ц-то влияе различно на всеки организъм. На едни забавя цикъла а при други идва по бързо тоест за различните хора всичко е много относително. Дори и да си девствена ти препоръчвам тампоните "o.b. mini pro comfort", но задължително ги сменяй на 2-3 часа. Първоначално е възможно да ти се стори малко неприятно, но бързо се свиква. Ако желаеш можеш да използваш Примолут-Нор за него има много добри отзиви, но не се знае дали ще повлияе по този начин на теб както при други. Повтарям това, което написах по горе за различните хора всичко е много относително. Надявам се да съм помогнала .
    Желая ти приятно прекарване на морето и успех с мисията.
    Поздрави.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14
    Такам.. Това наистина си е много неприятно, но не съм съгласна с витамин Ц-то, защото с ударни дози можеш само да намалиш кървенето, но не и да спре или да се измести цикъла. Но тези ударни дози не се препоръчват, тъй като имат неблагоприятен ефект върху организма ти. (А и бих искала да подчертая, че витамин Ц-то влияе различно на всеки организъм. На едни забавя цикъла а при други идва по бързо тоест за различните хора всичко е много относително. Дори и да си девствена ти препоръчвам тампоните "o.b. mini pro comfort", но задължително ги сменяй на 2-3 часа. Първоначално е възможно да ти се стори малко неприятно, но бързо се свиква. Ако желаеш можеш да използваш Примолут-Нор за него има много добри отзиви, но не се знае дали ще повлияе по този начин на теб както при други. Повтарям това, което написах по горе за различните хора всичко е много относително. Надявам се да съм помогнала .
    Желая ти приятно прекарване на морето и успех с мисията.
    Поздрави.
    напълно съм съгласна с теб... но това за витамин С го препоръчах, защото все пак ако й дойде ще го направи 1 път..а след това като ходи по басейни и т.н. ще търпи, но все пак морето е 1 път в годината - за това й го казах.. иначе и аз не съм съгласна да се взима много витамин С ..и аз явно съм от хората на които помага да им спре..и на повечето хора от витамин С им спира или намаля..има и хапчета за спиране на цикъла, но те се предписват от лекар и са за по-сложни случаи..

благодаря !
    търся още информация !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си