.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Олимпиада по английски

Здравейте , търся олимпиадите по английски на Кембридж от изминалите години. Някой да има някаква представа къде мога да ги намеря?
    Nothing to do, nothing to say... fade away...

Голям фен
    Че то има ли такова нещо "олимпиада на Кеймбридж" ?
    Всмисъл ... я дай, ако имаш нещо, много ми е странно каква е тази олимпиада ...

Няма олимпиада,иска да каже ,че търси ТЕСТ на Кембридж Там , за изпитите..
    A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..

Точно олимпиада търся Провежда се в английските гимназии, които имат спонсорство от Кембридж. За олимпиадата се плаща. Нямам материал по нея, съжалявам

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Нашата гимназия има връзка с Кеймбридж, но за такова нещо за пръв път чувам. Олимпиадите ни са безплатни и обикновени. Да не да имаш предвид (пробни) изпити за сертификати FCE, CAE?
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Не, не са (пробни) изпити за сертификати. Олимпиада е. Миналата година ходих. Като обикновенна олимпиада е.. Първа част със текст четене с разбиране, втора част тестова форма, трета част писане на упражнения и четвърта част есе, съчинение или писмо. Мисля, че времето беше 3 часа, но не съм много сигурна. Утре ще ходя Ако мога ще снимам бланката и ще я кача.

Аз тази година бях за 1ви път на тази олимпиада (училището ми е за първа година член на асоциацията на Кеймбридж училищата) само че при нас беше на 12.Явих се на ниво B2 (10 клас съм).Reading comprehension упражненията бяха по-трудни от тези на общинската олимпиада от министерството, а use of english беше по-лесно.

Нас тази година ни объркаха групите. Даже липсваха няколко бланки и трябваше да се преснимат. Беше забавно губене на време. И нямахме варианти В2 В1 беше супер лесно. Но ни обраха телефоните и не можах да снимам, даже питах и квесторката като се озъби... тц-тц..

@vexxx Как беше на В2? Имаше ли свободен отговор на някои от въпросите? Имам чувството, че миналата година олимпиадата беше по-трудна...

Цитирай Първоначално написано от TrickyAngel
    Нас тази година ни объркаха групите. Даже липсваха няколко бланки и трябваше да се преснимат. Беше забавно губене на време. И нямахме варианти В2 В1 беше супер лесно. Но ни обраха телефоните и не можах да снимам, даже питах и квесторката като се озъби... тц-тц..

@vexxx Как беше на В2? Имаше ли свободен отговор на някои от въпросите? Имам чувството, че миналата година олимпиадата беше по-трудна...
    На нас днес ни казаха резултатите.Класиран съм на националното, което ще се проведе в Ямбол.Имаше упражнение с дупки (мисля, че бяха 20), на които трябваше да поставим най-подходящата според нас дума (няма дадени думи, ти си ги измисляш).

Мега фен Аватара на Chacho
    С други думи open cloze. Какви други упражнения е имало?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    С други думи open cloze. Какви други упражнения е имало?
    word formation, paraphrases, cloze test, reading comprehension- 3, съчинение. Това беше

Мега фен Аватара на Chacho
    Ясно, звучи сходно на изпитите за сертификат.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ясно, звучи сходно на изпитите за сертификат.
    Ами, да - нещо такова е.При вас вече не мина ли състезанието?

И аз се класирах... А кога е това в Ямбол? Че на нас ни казват един ден предварително..

И аз се класирах... А кога е това в Ямбол? Че на нас ни казват един ден предварително..
    И ти си B2, така ли? На нас още не са ни казали кога ще е... А иначе как ти се стори на теб теста и колко точки имаш

ПС: Сега би трябвало да ви кажат по-рано - на нас днес ни казаха, че сме класирани и ни събраха по 10лв за материали и други глупости някакви.

За точки не знам, на нас ни ги казаха в проценти - 96% .. Теста беше симпатично елементарен... Яд ме е само, че се подведох по един съученик за един въпрос, на който знаех верния отговор, но написах грешния...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Не е олимпиада, а е състезание.
    Има едни книжки на ПОНС. На нас ни ги дадоха с малка отстъпка. Там има 6 теста с аnswer sheets и отговори.
    Иначе нас ни накараха да се напишем на горното ниво и не се класирах.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Аз все още не разбирам каква е разликата между олимпиада и състезание... както и да е. ПОНС е представител на Кембридж в България или аз се лъжа
    @bloodyF - вие по какви учебници учите? Нашите са на MACMILLAN и съм изключително доволна от тях. Учиме точно това ниво на което беше теста...

Аз все още не разбирам каква е разликата между олимпиада и състезание... както и да е. ПОНС е представител на Кембридж в България или аз се лъжа
    @bloodyF - вие по какви учебници учите? Нашите са на MACMILLAN и съм изключително доволна от тях. Учиме точно това ниво на което беше теста...
    Ми олимпиадата си е от министерството на образованието, а състезанията са си други - като това на Кеймбридж, лингвистичното кенгуру и т.н.

Казаха ни, че националното ще е на 18 и 19 март.Обаче още не знам пълния регламент.. Само знам, че ще има спийкинг..

Как спийкинг, бе?! Като анонимните алкохолици ли ще ни наредят... тцтцтц... Ще умра от смях ако наистина има... или ще умра от стрес...

Как спийкинг, бе?! Като анонимните алкохолици ли ще ни наредят... тцтцтц... Ще умра от смях ако наистина има... или ще умра от стрес...
    Ти не знаеше ли Това ми е главното притеснение и на мен - да не се сдухам и да настане гробна тишина ... Госпожата каза, че със сигурност ще има Може да е по картинка или като разговор - не ни е казала със сигурност още.

Ех.. явно аз ще се сдухам Надявам се да не се изложа пред много хора... Утре трябва да питам госпожата за регламента... ако не забравя...

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    А има ли начин да се запишеш на такова състезание,без да си в езиково училище?

Ми, не знам. Може би можеш да се запишеш в някое езиково училище в асоцияция с Кембридж? Но в твоето едва ли ще се проведе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си