.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Какво е интересно. Да се събереме тук хора, с общи интереси, които се притесняват за едно и също нещо. Вълнението от това съзтезание ни сплотява и когато се усетим вече сме много близки. Днес съм много емоционална

^ Много философски го раздаде Иначе и аз съм на тръни... Имам чувството, че ще се изложа...но пък ме насъскват като почна да говоря така... Нямам никакво търпение, още 2 дни и сме в Ямбол
    Nothing to do, nothing to say... fade away...

Ауе хора, объркал съм емотиконата, ( ) сори много, не видях каква поставям...

За миг се почувствах наругана Какво стана, писа ли на ПОНС?

Просто понякога машинално правя някои работи, без да искам, като сръчкването във фейса . Не съм им писал, вече долу-горе ни казаха как да се ориентираме... Ам то дано да няма Спийкинг че хептен ще видим зора

Хах, няма страшно Имам чувството, че ще се пръсна от напрежение... Утре тръгваме, други ден състезанието... Ох.. Късмет на всички!

Цитирай Първоначално написано от TrickyAngel
    Цитирай Първоначално написано от MannieG
    Един ми казва ше има, друг не, незнам и аз какво да правя вече. А между другото знаете ли как ще изглежда изпита, както в онея примерни тестове, или по различен начин ?
    Е, как си го представяте това с спийкинг-а след като излезе програмата
    Ем, същото е каза госпожата. Упражненията са същите, само че с различни примери(това се подразбира). Виж тук ... Пиши мейл, питай.. Ще ти отговорят по-добре от мен. Естествено няма да дадът вариантите от миналата година, защото те се закупуват.
    Имаш програма? уау Имаш ли възможност да я постнеш тук? Между друтото вие откъде сте класираните? И ние тръгваме утре сутрин. И на мен почва да ми става малко притеснено

Синджира се затяга постепенно около вратът ми...

Хах, утре умираме

Свърши вече, беше то каквото беше...

беше лесно.

беше лесно.
    Аз също очаквах да е по-трудно.Сега ще чакаме резултати

Аз излезнах за 40 минути... госпожата като ѝ се обадих лудна Кога ви казаха, че ще излезнат горе-долу? Нас ни казах, че до 15 другия месец...

Ами и на нас ни казаха началото на април.А ти как си свършила за 40 минути?! 3 reading-a и 1 съчинение... малко ли е, а отделно и други упражнения. Случайно да не си била в Карагиозов, стая 406?

Не, бях 306 или 307 стая.. и не знам Карагиозов ли беше или не, знам само, че беше ГПЧЕ и ни хвърлиха като мръсни котета госпожите.. да си се оправяме
    Ми, малко ми бяха упражненията.. Пък и бяха супер лесни.. Съчинението беше страшно лесно също Дано спечелим нещо от това.. по принцип режат резултатите, за да победи някой друг, но както и да е.. Поне знам че в тестовата част нямам грешки Вече за писмото мисля че имам 1...

Не, бях 306 или 307 стая.. и не знам Карагиозов ли беше или не, знам само, че беше ГПЧЕ и ни хвърлиха като мръсни котета госпожите.. да си се оправяме
    Ми, малко ми бяха упражненията.. Пък и бяха супер лесни.. Съчинението беше страшно лесно също Дано спечелим нещо от това.. по принцип режат резултатите, за да победи някой друг, но както и да е.. Поне знам че в тестовата част нямам грешки Вече за писмото мисля че имам 1...
    Писмо? Ти B2 ли беше, защото аз с такова впечатление останах

B1 съм.. трябваше да съм B2, но карай грешка при записването...

Ммм има резултати на сайта на понс Амиии покривам първоначалната си цел, но честно казано след като видях теста имах по-големи очаквания.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Лова бас че аз ако се ява на тази илимпиада ще ми пишат 2-ка

Малейййййййййййййй

И сега??? Колко точки е минимума, за да се вземат тия сертификати

ъ, че ние ги взехме, бе... май?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си