- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Олимпиада по английски
Какво е интересно. Да се събереме тук хора, с общи интереси, които се притесняват за едно и също нещо. Вълнението от това съзтезание ни сплотява и когато се усетим вече сме много близки. Днес съм много емоционална![]()
^ Много философски го раздадеИначе и аз съм на тръни... Имам чувството, че ще се изложа...но пък ме насъскват като почна да говоря така... Нямам никакво търпение, още 2 дни и сме в Ямбол
![]()
Nothing to do, nothing to say... fade away...
Ауе хора, объркал съм емотиконата, (![]()
) сори много, не видях каква поставям...
![]()
За миг се почувствах наруганаКакво стана, писа ли на ПОНС?
Просто понякога машинално правя някои работи, без да искам, като сръчкването във фейса. Не съм им писал, вече долу-горе ни казаха как да се ориентираме...
![]()
![]()
Ам то дано да няма Спийкинг че хептен ще видим зора
![]()
Хах, няма страшноИмам чувството, че ще се пръсна от напрежение... Утре тръгваме, други ден състезанието... Ох.. Късмет на всички!
![]()
Имаш програма? уауПървоначално написано от TrickyAngel
Имаш ли възможност да я постнеш тук? Между друтото вие откъде сте класираните? И ние тръгваме утре сутрин. И на мен почва да ми става малко притеснено
![]()
Хах, утре умираме![]()
Аз също очаквах да е по-трудно.Сега ще чакаме резултатиПървоначално написано от TrickyAngel
![]()
Аз излезнах за 40 минути... госпожата като ѝ се обадих луднаКога ви казаха, че ще излезнат горе-долу? Нас ни казах, че до 15 другия месец...
Ами и на нас ни казаха началото на април.А ти как си свършила за 40 минути?! 3 reading-a и 1 съчинение... малко ли е, а отделно и други упражнения. Случайно да не си била в Карагиозов, стая 406?
Не, бях 306 или 307 стая.. и не знам Карагиозов ли беше или не, знам само, че беше ГПЧЕ и ни хвърлиха като мръсни котета госпожите.. да си се оправяме![]()
Ми, малко ми бяха упражненията.. Пък и бяха супер лесни.. Съчинението беше страшно лесно същоДано спечелим нещо от това.. по принцип режат резултатите, за да победи някой друг, но както и да е.. Поне знам че в тестовата част нямам грешки
Вече за писмото мисля че имам 1...
Писмо? Ти B2 ли беше, защото аз с такова впечатление останахПървоначално написано от TrickyAngel
![]()
B1 съм..трябваше да съм B2, но карай
грешка при записването...
Ммм има резултати на сайта на понсАмиии покривам първоначалната си цел, но честно казано след като видях теста имах по-големи очаквания.
![]()
Лова бас че аз ако се ява на тази илимпиада ще ми пишат 2-ка![]()
![]()
![]()
И сега??? Колко точки е минимума, за да се вземат тия сертификати![]()
![]()
![]()
ъ, че ние ги взехме, бе... май?