- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смотана пушач
Значи преди няколко дни разбрах че гаджето ми е пушач,а аз никога не съм пушил.И се чудя дали да я одрежа или да я приема както е.
Да я одрежеш, защото пуши...![]()
По-добре се опитай да я от кажеш от вредния навик![]()
Да я оставиш заради цигари ? Да, вярно е, че са вредни и т.н., но щом изпитваш чувства към нея как ще я оставиш заради нещо подобно ?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Смотана пушач
Така ти е заглавието![]()
![]()
Иначе как ще я отрежеш при положение, че я обичаш .. защото пушила глупости, не се знае дали и ти покрай не я няма да пропушиш![]()
Аз съм момиче.
Бутам врати, на които пише с големи букви ДРЪПНИ!
Започвам да се смея още повече,
докато обяснявам на какво съм се смяла до сега.
Влизам в стаята и забравям какво съм искала от там.
Казвам, че историята е дълга, когато всъщност не е.
Влюбвам се прекалено бързо и прекалено силно.
Да, момиче съм.
Но съм много повече от това, което виждаш.!!!
Ако я обичаш,приеми я каквато е!![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Бе бъди си с нея бе човек, никой не е перфектен.Плюс тва, може и да ги спре, мен лично много би ме поласкало някой да спре цигарите заради мен.. примерно.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ти наистина обичаш ли я или не ?
Ако наистина имаш някакви чувства към нея,е
безсмислено да я скъсаш,заради подобно
нещо..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ще я оставиш заради цигарите?Ясно, че не я обичаш, щом се замисляш да я оставиш заради тая глупост, но поне я опознай малко и ако не те привлича с нищо, късай и режи.
Ще я отрежеш, защото пуши ?! Wtf ?!! Тва е доста глупаво. Ако наистина я харесваш или обичаш, ще я приемеш такава, каквато е !
Big or small, lies are lies !
Абе какво "Ако я обичаш, я приеми каквато е.." Той не я обича. Убедена съм, че даже не знае какво е да 'обичаш'. Модерно е да имаш приятелка, нали?
Най- добре я остави. Щом се замисляш дали да я зарежеш, защото пуши, значи си или невероятно повърхностен, или си на не повече от 14, или и двете.
Защо ти е приятелка? Купи си ПС3- не пуши, не пие и няма цикъл.. Замо дето няма и достатъчно голяма дупка, но аз вярвам в теб![]()
Ами честно казано не е приятно да се целувате и момичето да вони на цигари...при положение че не пушиш и ти...казвам го от личен опит![]()
Ам ако наистина държиш на нея,не я одрязвай.Опитай се да и помогнеш да спре цигарите,а ако не иска-просто я приеми такава каквато е.Колкото до гадния дъх-има си бонбони,дъвки ..
Пушенето е яко.
Кара те да се чувстваш АртЪ
Автоматично те прави по-добър боец в дискотеки
Показваш на другите, че здравето е най-малкият ти проблем
Яко е
Тъп неграмотник, напусни форума FOREVER
Първоначално написано от w0sh
![]()
Разцепваш понякога с коментарите си.
Особено арть - арть снимките не минават без цигара, дим, пушек, странни физиономии, черно-бяло и т.н.
Арть де.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ора тва пушенето е много е*** навик сега пичагата е прав за някой работи аз лично също не на виждам пушачи те особено ако трябва да я целувам и дух на ако да ми влиза в устата е нема стане.Брат ми ако я обичаш или по важно тя ако държи на теб най малкото което може да направи е да не пафка в твоя компания въобще не се опитвай да откажеш пушача от пушенето защо то е невъзможно.
Зарежи я.За какво и е човек,който се чуди дали да я зареже заради навика и да пуши?
баси мизерията.... еми ако се запознае със терасата - ок.Първоначално написано от topeto35
ама гадно си е.... :/ ще ти меришат дррехите, апартамента и тн...
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Ама колко сте елементарни половинатаНе е истина просто..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
![]()
![]()
..само т'ва щи кажа..
След като въобще се замисляш,значи не я обичаш истински.
Надали знаеш кв'o e обич де....
Това на днешно време стана като ''здравей''-''здрасти''.
Ще пуши,ще пие..ще се ебе ,с който си иска...
Какъвс си и да и държиш сметка?
Баща,не си и...
Да си и подарил сватбен пръстен случайно?
Или има дете от тебе?
Тя е свободен човек,и може да прави каквото си поиска.
Нищо чудно и ти да пропушиш...
НЕ се заричай ''аз никога няма да пропуша'',и не казвай никога...
Няма нищо сигурно на този свят.
Малко разглезено,мамино синче.
Някой хора живота им,ги е очукал здравата,но други като тебе ...не.
Пушат попринцип хора с проблеми,от нерви пушат хората..така,че нямаш право да я съдиш.Незнаеш какво и е на душата в момента..а явно не ти и дреме..
Пушачка си, нали?Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Защото това, което говориш, са глупости на търкалета. Тийнейджърите пропушват, за да са част от компанията, да са важни и интересни. Говоря от личен опит, защото аз пуших половин година - и напълно осъзнавах (още тогава) защо започнах.
А някъде да е казал, че я обича?
Авторе, тъпо е наистина да я зарязваш заради това. Вярно е неприятно да я целуваш и цялата да ти вони на дим, обаче по-добре се опитай да я откажеш от вредния навик.![]()