- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смотана пушач
Според мен това е неправилно. Или трябва да я зарежеш или да я накараш да спре да пуши. Защото ако не спре и не я зарежеш след време и ти ще почнеш да пушиш!Първоначално написано от FATALITY
Първоначално написано от Arterranes
Пушачка съм,да.Но аз не съм почнала от келешлък както повечето.А от проблеми.И то не сега,a преди наколко години.А колкото до автора..Според теб ще е с нея ли,ако няма някакви искри?Имали смисъл да си с някой,когото не обичаш?Ти би ли била с такъв човек?3амисли се..Първоначално написано от PinkPan7her
да я оставиш, защото пуши, е мноооого тъпо... това, което можеш да я ПОМОЛИШ е да избягва да пуши когато е с теб или поне да се ограничава
Тези, които съветват да я откаже от вредния навик най-вероятно са непушачи - повярвайте, да откажеш пушач от цигарите почти се равнява на мисията невъзможна. За да ги спре цигарите един човек трябва той самия да го иска и да си даде воля, иначе каквото и да му се говори никакъв ефект няма да има. Имаше един много подходящ цитат на Марк Твен ако не се лъжа - "Най-лесното нещо е да откажеш цигарите.Аз самият съм ги спирал поне 100 пъти"![]()
Помоли я просто да не пуши, когато е около теб и да се опита да ги намали
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Според мен ако имаш чувства към нея трябва да я приемеш такава каквато е!!!
виж сега ако найстина я обичаш,няма да я зарежеш само,защото се е пристрастила към цигарите!Сам си направи изводите...![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
и какво като пуши та нали и ти имаш вредни навици ще ти ли е хубаво тя да отреже за някаква глупост
Обичам до гръдта ти да се сгуша
и пулсът ми със твоя да се слива,
сърцето ти как вика да послушам
и уморена тихо да заспивам.
зарежи я - не я заслужаваш !!!
пушенето вредно или не (не ми пука) е най-голямата наслада (след секса) и ако някой ми каже че не трябва да пуша най-мн да му издишам дима в лицетоаман от тъпи забележки и забрани чак гаджето си ще зарязва
![]()
Ще прозвучи грубо, но... какви проблеми точно си имала? Моля ти се, всички се оправдавате с това "ооох, нервна съм", "ооох, проблеми"... Баща ти да е умрял (чукам на дърво да не става), цигарите няма как да те успокоят. Или 20 цигари, пълни с лайна, ще те компенсират за загубата?Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Аз не бих била с такъв човек, но ... разни хора, разни идеали![]()
^Да ти кажа, има доста неща, които при (не)подходящи възраст и психика могат направо да те побъркат ;] Така че проблеми определено има, както и нерви. Всеки със своите.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Трябва да си тъп като износен селски цървул,за да я отрежеш,само защото пуши...
Пхаха щото пък вие си заслужаватеПървоначално написано от N1ksun
![]()
P.S. Гей ли си ?!
Първоначално написано от againstyou
Не не съм гей а просто зает човек , който няма време за губене . Нищо че в момента това правя ^^ почивка съм . Относно това дали си заслужаваме се опитай да си отговориш сама , незнам кой живее на наш гръб. Сега колкото и да ме нападате няма да ви пиша повече , че надницата ме зове .
Тогава защо нападаш ? Като не ти харесваме просто не казвай нищо не е нужно да нападаш,че не сме си заслужавали.Стой си сам и си гледай кефа и толкова.Първоначално написано от N1ksun
ако имаше грам акъл в тази глава и я 'обичаше' изобщо нямаше да питаш тук във форума кво да правиш...
*момичето пуши - да, но това не ти дава право да и държиш сметка (мда, бивша пушачка съм) това си е нейно решение дали да го прави или не.. ти не можеш да я спреш (на бас се хващам, че нямате 14, ама айдее...)
*за дъха - има си дъвки, бонбони и всякакви освежители..
Приеми я така каквато е(по-скоро каквато е станала..), ако не искаш - хващай пътя..
*сън*
И ти си пушила.Защо тогава НЕ би тръгнала с пушач?Ако го обичаш няма никакво значение.А,аз ако тръгна да ти обяснявам,ще загубиш поне час да четеш...Така,че заеби,a е нe ми се обяснява всичко на нoво..Малко съм го обяснявала на приятели..сега и тук,ако почнa...край няма да има..да споделям историите си тук..не е за мен,а за тинейджърите,на по 12-15години.Първоначално написано от PinkPan7her
Как може да си толкова повърхтностен бе??? Пушенето си е личен избор и теб хич не те засяга! И какво от т'ва, че пуши? По-грозна ли е станала? Или се е превърнала в отрепка? И к'ва връзка сте имали, че чак сега рабираш, че пуши?!? Т'ва няма никакво значение. Има редица по-лоши неща от пушенето... а и ме съмнява тя да те отреже ако ти пушеше. К'ви глупости си мислиш...лелее...![]()
Олеле.. ако я зарежеш заради подобно нещо просто това означава, че си ебахти кретена. Ако мен приятеля ми ме зареже защото пуша верояно няколко дни ще се чудя на себе си как съм тръгнала с такъв повърхностен идиот. Не е приятно момичето да има дъх на цигари, но щом сега чак го забелязваш, то значи едва ли при нея си личи особено, че пуши.
Оуу не, тя пуши, СТРАХ И УЖАС, СКРЪБ И МЪКА! Да я късаме преди чумата да ни хване!
Стегни малко, псе.
Много ми е интересно,автора защо не пише по темата,която ТОЙ е пуснал.
Много го нападнаха .Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa