.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от FATALITY
    Ще я отрежеш, защото пуши ?! Wtf ?!! Тва е доста глупаво. Ако наистина я харесваш или обичаш, ще я приемеш такава, каквато е !
    Според мен това е неправилно. Или трябва да я зарежеш или да я накараш да спре да пуши. Защото ако не спре и не я зарежеш след време и ти ще почнеш да пушиш!
    Цитирай Първоначално написано от Arterranes
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    ...
    ти си момче

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Пушат попринцип хора с проблеми,от нерви пушат хората..така,че нямаш право да я съдиш.Незнаеш какво и е на душата в момента..а явно не ти и дреме..
    Пушачка си, нали?
    Защото това, което говориш, са глупости на търкалета. Тийнейджърите пропушват, за да са част от компанията, да са важни и интересни. Говоря от личен опит, защото аз пуших половин година - и напълно осъзнавах (още тогава) защо започнах.

А някъде да е казал, че я обича?
    Авторе, тъпо е наистина да я зарязваш заради това. Вярно е неприятно да я целуваш и цялата да ти вони на дим, обаче по-добре се опитай да я откажеш от вредния навик.
    Пушачка съм,да.Но аз не съм почнала от келешлък както повечето.А от проблеми.И то не сега,a преди наколко години.А колкото до автора..Според теб ще е с нея ли,ако няма някакви искри?Имали смисъл да си с някой,когото не обичаш?Ти би ли била с такъв човек?3амисли се..

да я оставиш, защото пуши, е мноооого тъпо... това, което можеш да я ПОМОЛИШ е да избягва да пуши когато е с теб или поне да се ограничава

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Тези, които съветват да я откаже от вредния навик най-вероятно са непушачи - повярвайте, да откажеш пушач от цигарите почти се равнява на мисията невъзможна. За да ги спре цигарите един човек трябва той самия да го иска и да си даде воля, иначе каквото и да му се говори никакъв ефект няма да има. Имаше един много подходящ цитат на Марк Твен ако не се лъжа - "Най-лесното нещо е да откажеш цигарите.Аз самият съм ги спирал поне 100 пъти"

Помоли я просто да не пуши, когато е около теб и да се опита да ги намали
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Lovech
    Според мен ако имаш чувства към нея трябва да я приемеш такава каквато е!!!

Град
    гр.Русе
    виж сега ако найстина я обичаш,няма да я зарежеш само,защото се е пристрастила към цигарите!Сам си направи изводите...
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

и какво като пуши та нали и ти имаш вредни навици ще ти ли е хубаво тя да отреже за някаква глупост
    Обичам до гръдта ти да се сгуша
    и пулсът ми със твоя да се слива,
    сърцето ти как вика да послушам
    и уморена тихо да заспивам.

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    зарежи я - не я заслужаваш !!!
    пушенето вредно или не (не ми пука) е най-голямата наслада (след секса) и ако някой ми каже че не трябва да пуша най-мн да му издишам дима в лицето аман от тъпи забележки и забрани чак гаджето си ще зарязва

Град
    София
    пушенето е най-голямата наслада след секса
    Така е.

anonymous708973
    Guest
    Пушачка съм,да.Но аз не съм почнала от келешлък както повечето.А от проблеми.И то не сега,a преди наколко години.А колкото до автора..Според теб ще е с нея ли,ако няма някакви искри?Имали смисъл да си с някой,когото не обичаш?Ти би ли била с такъв човек?3амисли се..
    Ще прозвучи грубо, но... какви проблеми точно си имала? Моля ти се, всички се оправдавате с това "ооох, нервна съм", "ооох, проблеми"... Баща ти да е умрял (чукам на дърво да не става), цигарите няма как да те успокоят. Или 20 цигари, пълни с лайна, ще те компенсират за загубата?

Аз не бих била с такъв човек, но ... разни хора, разни идеали

^Да ти кажа, има доста неща, които при (не)подходящи възраст и психика могат направо да те побъркат ;] Така че проблеми определено има, както и нерви. Всеки със своите.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Автора - калъФ але-алее

Град
    София
    Трябва да си тъп като износен селски цървул,за да я отрежеш,само защото пуши...

Голям фен Аватара на N1ksun
    Режи я , хич да не ти пука жените не си заслужават .

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun
    Пхаха щото пък вие си заслужавате
    P.S. Гей ли си ?!

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    P.S. Гей ли си ?!

Не не съм гей а просто зает човек , който няма време за губене . Нищо че в момента това правя ^^ почивка съм . Относно това дали си заслужаваме се опитай да си отговориш сама , незнам кой живее на наш гръб. Сега колкото и да ме нападате няма да ви пиша повече , че надницата ме зове .

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    P.S. Гей ли си ?!

Не не съм гей а просто зает човек , който няма време за губене . Нищо че в момента това правя ^^ почивка съм . Относно това дали си заслужаваме се опитай да си отговориш сама , незнам кой живее на наш гръб. Сега колкото и да ме нападате няма да ви пиша повече , че надницата ме зове .
    Тогава защо нападаш ? Като не ти харесваме просто не казвай нищо не е нужно да нападаш,че не сме си заслужавали.Стой си сам и си гледай кефа и толкова.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    ако имаше грам акъл в тази глава и я 'обичаше' изобщо нямаше да питаш тук във форума кво да правиш...
    *момичето пуши - да, но това не ти дава право да и държиш сметка (мда, бивша пушачка съм ) това си е нейно решение дали да го прави или не.. ти не можеш да я спреш (на бас се хващам, че нямате 14, ама айдее...)
    *за дъха - има си дъвки, бонбони и всякакви освежители..

Приеми я така каквато е(по-скоро каквато е станала..), ако не искаш - хващай пътя..
    *сън*

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ще прозвучи грубо, но... какви проблеми точно си имала? Моля ти се, всички се оправдавате с това "ооох, нервна съм", "ооох, проблеми"... Баща ти да е умрял (чукам на дърво да не става), цигарите няма как да те успокоят. Или 20 цигари, пълни с лайна, ще те компенсират за загубата?

Аз не бих била с такъв човек, но ... разни хора, разни идеали
    И ти си пушила.Защо тогава НЕ би тръгнала с пушач?Ако го обичаш няма никакво значение.А,аз ако тръгна да ти обяснявам,ще загубиш поне час да четеш...Така,че заеби,a е нe ми се обяснява всичко на нoво..Малко съм го обяснявала на приятели..сега и тук,ако почнa...край няма да има..да споделям историите си тук..не е за мен,а за тинейджърите,на по 12-15години.

Как може да си толкова повърхтностен бе??? Пушенето си е личен избор и теб хич не те засяга! И какво от т'ва, че пуши? По-грозна ли е станала? Или се е превърнала в отрепка? И к'ва връзка сте имали, че чак сега рабираш, че пуши?!? Т'ва няма никакво значение. Има редица по-лоши неща от пушенето... а и ме съмнява тя да те отреже ако ти пушеше. К'ви глупости си мислиш...лелее...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Олеле.. ако я зарежеш заради подобно нещо просто това означава, че си ебахти кретена. Ако мен приятеля ми ме зареже защото пуша верояно няколко дни ще се чудя на себе си как съм тръгнала с такъв повърхностен идиот. Не е приятно момичето да има дъх на цигари, но щом сега чак го забелязваш, то значи едва ли при нея си личи особено, че пуши.

Град
    Hueco Mundo
    Оуу не, тя пуши, СТРАХ И УЖАС, СКРЪБ И МЪКА! Да я късаме преди чумата да ни хване!

Стегни малко, псе.

Град
    София
    Много ми е интересно,автора защо не пише по темата,която ТОЙ е пуснал.

Град
    Несебър ;]
    Много ми е интересно,автора защо не пише по темата,която ТОЙ е пуснал.
    Много го нападнаха .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си