.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Много ми е интересно,автора защо не пише по темата,която ТОЙ е пуснал.
    Много го нападнаха .
    За нападане си е..

Пушенето е за слабаци...и на бас че половината, които нападнаха пича са пушачи...и сега кво като го насолихте се почувствахте оправдани заради грозните си навици ли? лол

Аз пък не пуша и ще му задам само 1 въпрос.Би ли тръгнал с някое случайно момиче само защото не пуши ?
    The time's for sobieski

лелее, ако я обичаше въобще нямаше да се замислиш дали да я отрежеш и забравиш... По скоро би и помогнал, от което следва ,че ти не я обичаш... просто я отрежи и освободи момичето да си търси щастието при друг , че ти не струваш....

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Абее момче ,я се осъзнай малко (; .. Как може да я зарежеш за такава глупост .. хахаха : ) Колко забавно Ем само едно щи кажа! Ако наистина изпитваш нещо към нея .. Приеми я такава каквато е ..
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Цитирай Първоначално написано от Functional1Neighbour
    Пушенето е за слабаци...и на бас че половината, които нападнаха пича са пушачи...и сега кво като го насолихте се почувствахте оправдани заради грозните си навици ли? лол
    Съгласен съм. На 12-18 за да пушиш причината е само една и е много трудно един слаб/комплексиран човек да си я признае - слабост/комплекс. Движейки се в затворено общество, обаче си повярват, че са други и "по" от непушачите.

Жалко е, колко криво тръгват разсъжденията в тази тема.
    Ако тя има някакви чувства към него /да не говорим, че и към себе си/ то би следвало ТЯ да откаже цигарите заради него. Елементарното уважение не предполага да увоняваш човека, който има значение за теб. Надявам се родителите ви да не пушат в къщи и в колата ... и там опира до същото най-елементарно уважение.

Ако тя не го направи, тя не държи на теб ни най-малко и дори ти да пропушиш за да си с нея, тя скоро пак няма да е с теб.

Като правило помни - няма уважаващ себе си човек на тези години, който да пуши. Търси смисъла в смислените хора.

Град
    София
    Ако тя има някакви чувства към него /да не говорим, че и към себе си/ то би следвало ТЯ да откаже цигарите заради него. Елементарното уважение не предполага да увоняваш човека, който има значение за теб
    Глупаво изказване.Изказване на повърхностен,слаб ,комплексиран човек....
    И защо да спира цигарите?
    Само заради него ли?
    Това е много глупаво.
    Той,ако я обичаше,нямаше въобще да става на въпрос за това,че тя пуши.
    Защото щеше да я обича,такава,каквато е,със навиците и ,и недостатъците и.Ако обичаш даден човек,ти го обичаш,такъв,какъвто е.Но повечто сте повърхностни и не можете да го проумеете това нещо.Щот'o само това,че той се замисля дали да се раздели с нея заради това,че пуши примерно,е доказателство,че не я обича.

Град
    Hueco Mundo
    Последната година живея живота си на максимум. Не е имало и един ден, за който да съм съжалявал. Винаги се случва нещо ново, нещо уникално - все нещо, което да ме зарадва.

Но на 70-80 години, това едва ли ще продължи. И да ми се скъси живота с 5-10 години, не бих съжалявал. Никак.

И напук на всичко, продължавам да се устремявам само напред. Ако мислиш, че съм просто един слабак, който не може да се ориентира... Грешиш.

Хора като теб по принцип са глупаци, бъркащи се в работите на другите хора, натрапвайки собствената си лоша философия върху тях, понеже не могат да контролират собственият си живот.

Град
    София
    Напълно съгласна съм с jimei.
    Един живот имаме,трябва да го изживеем,така,както на нас ни се иска,a не така,както казват другите.И като се обърнеш назад след 50 години да не съжаляваш за нищо.

Като правило помни - няма уважаващ себе си човек на тези години, който да пуши. Търси смисъла в смислените хора.
    Нима слабостите ти биха ти пречили да се уважаваш?И когато казваш, че уважаваш себе си, то ти заявяваш, че нямаш слабости?

Съгласна съм, че пушенето е проява на слабохарактерност.Съгласн съм, че е грешка.Но то не прави целия човек грешен.То не пречи на способността да държиш на някого.

Аз пуша.И 80% от приятелите ми, даже и повече, не го правят.Никога пушенето не ме е карало да си мисля, че съм 'по' от тях.И не, не се движа в затворено пушаческо общество.Преспокойно общувам със непушачи, съзнавайки вредния си навик и неспособността си да спра.Стараейки се да не преча на околните с него, той си остава единствено мой проблем.Грешка, заедно с всичките ми грешки, които следва да бъдат поправяни, да живеят, и да се появяват нови в процеса на порастване.Стига сте преувеличавали - едното пушене не те прави нестойностен боклук.

Моя съвет към автора на темата е да направите компромис и двамата.Ти ще приемеш, че тя пуши, а тя никога няма да вади цигари пред теб и ще се старае да не вони когато се срещате.

Град
    София
    Пушенето е вреден навик.
    Така е,но всеки си има глава на раменете.
    И си носи последствията.
    Аз съзнавам,че е вредно да пуша,съзнавам и ,че не е приятно за част от околните,но така съм си преценила.За сега не мисля да спирам цигарите.Коагато наистина поискам да спра да пуша,аз ще го направя и то от раз.Осъзнавам всичките вредни влияния на цигарите,и колко е лошо да пуша,но все още не съм решила,че искам да спра с цигарите и да кажа до тук с тия отрови.Така,че нямате право да се месите в живота на другите и да ги осъждате.Всеки си решава сам за себе си.

Цитирай Първоначално написано от jimei
    Последната година живея живота си на максимум. Не е имало и един ден, за който да съм съжалявал. Винаги се случва нещо ново, нещо уникално - все нещо, което да ме зарадва.

Но на 70-80 години, това едва ли ще продължи. И да ми се скъси живота с 5-10 години, не бих съжалявал. Никак.

И напук на всичко, продължавам да се устремявам само напред. Ако мислиш, че съм просто един слабак, който не може да се ориентира... Грешиш.

Хора като теб по принцип са глупаци, бъркащи се в работите на другите хора, натрапвайки собствената си лоша философия върху тях, понеже не могат да контролират собственият си живот.
    Еми давай да го трием тоя форум в такъв случай.Защо му се месят на човека,че се чувства зле от факта,че приятелката му пуши,защо им се меся аз на пушачите,защо ми се месиш и ти,че аз не одобрявам подобни неща?
    Мнението ти е пълно с противоечия-истината е че наполовина съм съгласна с него,но живота ти продължава еди-си-колко години и зависи изцяло от теб как ще ги оползотвориш и дори и да си на 70 години пак можеш да изживяваш прекрасни мигове/никой не знае в крайна сметка как ще продължи живота му/ Щом се съмняваш обаче...имаш пълното право като навършиш 25 години да се гръмнеш. В крайна сметка хората до там се ограничават и до там им свършва живота...нататък е "да теглим каруцата както можем"

anonymous708973
    Guest
    Така,че нямате право да се месите в живота на другите и да ги осъждате.Всеки си решава сам за себе си.
    Охо, имам, имам... и още как! Тооолкова се радвам, че има зали за непушачи и че на работното място е забранено да се пуши. Нямаш право да решаваш за себе си да увреждаш моите дробове. Впрочем, за пасивния пушач е по-вредно.
    Ако някой пуши, да излезе от заведението, да си я изпуши и тогава да се върне. Ама да ми овонява МОЯТА коса, МОИТЕ дрехи (включително сутиенът да ми вони, като се прибера) - просто няма да стане.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Така,че нямате право да се месите в живота на другите и да ги осъждате.Всеки си решава сам за себе си.
    Охо, имам, имам... и още как! Тооолкова се радвам, че има зали за непушачи и че на работното място е забранено да се пуши. Нямаш право да решаваш за себе си да увреждаш моите дробове. Впрочем, за пасивния пушач е по-вредно.
    Ако някой пуши, да излезе от заведението, да си я изпуши и тогава да се върне. Ама да ми овонява МОЯТА коса, МОИТЕ дрехи (включително сутиенът да ми вони, като се прибера) - просто няма да стане.
    Ходи в кафета и заведения за непушачи тогава.
    Защото аз няма да престана да пуша колкото и да се опитват да ме разобедят.Само да ти кажа,че ако ни нямаше нас пушачите магазините за цигари щяха да фалират.И освен товa,ако се забрани във всички заведения пушеното те чисто и просто ще фалират.Защото поне у нас над 60%от хората са пушачи.И просто,ако няма къде да пушат хората не биха влезли,а биха предпочели да си седят в тях.Тогава какво правят заведенията след като няма клиенти?Според теб..те фалират.И хиляди хора остават без работа.Половината от заведението би трябвало да се пуши.Кабинки за пушачи и такива за непушачи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си