- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- срещаме си погледите
Според вас да си срещаш погледите с някой от противоположния пол всеки ден ( с 1 и същ човек, по повече от 5 пъти) значи ли нещо? Макар че с въпросния човек дори да не си говорим..
Не,не значи нищо..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
При мен е абсолютно същото! Всеки ден с един и същи човек. И аз съм си мислила дали не ме харесва щом постоянно като го погледна и той ме гледа но едва ли. Може би просто той е забелязал че го гледаш и той те гледа да види дали го гледаш и така става както е и в моя случай.![]()
Аз пък мисля че може и да значи нещо, като имаме предвид че двамата не се познавате, а и нито един няма смелост да се запознае с другия, но аз съм имала моменти в които като си харесам някой ей така си го гледам и той ме гледа ама дали той има нещо към мен не се знаестранна работа
![]()
Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
Когато спреш да му се пречкаш!
![]()
И аз преди 2 години в автобуса всеки Божи ден си засичах погледа с един адски готин пич иии накрая само си вдигна ръката и имаше халка
![]()
![]()
![]()
Сори за отклонението-но нищо не значи засичането-може да се е зазяпал или просто не знам-заговори го ,та от реакциите му прецени ,защото само с един поглед не може на сто про да разбереш .
Зависи, но в повечето случаи не. Аз по едно време се бях вманиачила, че едно момче от даскало, което ми беше доста симпатично, ме харесва, защото погледите ни постоянно се засичаха, но после осъзнах, че това което си мисля, е доста тъпичко
![]()
Big or small, lies are lies !
Ми той погледа е важен,може да каже много неща .. но не мисля,че щом някой те гледа значи те харесва.
axhxahxha.. IN YOUR FACE!Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
аз имам един съученик дето все ме гледа, а аз като го погледна и си извърта погледа, няколко пъти сме се усмихвали един на друг, прави ми намеци от време на време![]()
ама само това, просто привличане, а познавам и такива дето от злоба те гледат
не бе нищо не значи![]()
![]()
![]()
според теб, кво точно може да значи?!??!?!?!?! осввен ако не сте някакви музейни експонати де - тога обяснението е различноае вземи ти инициативата - момчета са некви по-стеснителни... от тва по ясно няма накъде (да знаеш, ако не направиш първата крачка, просто не е възможно да стигнеш до втората)
пиши после 1-2 реда да разкажеш![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Ама как бе...Щом си засичате погледите по повече от 5 пъти на един ден, то значи вие се обичате.![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Когато с една жена се загледате в очите за повече от пет секунди, тя ти дава знак, че имаш известен шанс с нея
На същото мнение съм.Първоначално написано от againstyou
Въобще не е вярно това !Първоначално написано от modjodjodjo
Откога да гледаш някой човек значи,че те харесва,дори без да сте говорили??Тези стандарти са малко страннички в интерес на истината!Това дали те харесва можеш да разбереш само и единствено ТИ!Просто,вие даже не сте си говорили,не сте направили първата крачка,това е едва началото...
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Мерси за всичките отговори.. Реших наистина да опитам да го заговоря пък каквото ще да става..![]()
Ако едно момиче ми се храчи в чашата по 5 пъти на ден това значи ли , че скоро ще яде халва ?![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Повярвай,хумора не ти се получава.. в дооста от темите напуска такива "смешки",че...Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Е той не радва инфантилните 85-ти набор , които посещават този сайт , а само по-младите поколения след 95![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Е аз не казвам, че вече ти е в кърпа вързана, но има поне минимален шанс да се получи нещо. Ако някое момиче си задържи погледа на мен, поради каква причина ще го прави, говоря ако всичко на мен си е нормално и не предизвиквам интерес към всички хора, с какво да съм и толкова любопитен. Аз си го обяснявам, че е малко на подсъзнателно ниво, но естествено си има и изключение, доста момичета се срамуват да те погледнат в очите при положение, че те харесват.Първоначално написано от againstyou
Защо мислиш така?
п.с. не споря и не се заяждам, просто ми е любопитно![]()
Да разбирам, че не си говорите много... Може и да значи нещо... особено и ако двете личности сте по-срамежливи.
Иначе аз принципно си гледам това, което е по-хубаво, ама изобщо не означава, че трябва да имам нещо към него.
Е естествено и аз не споря.Ами виж сега аз коментирам от своя гледна точка,защото аз доста често гледам различни момчета по доста време в очите,но съм убедена,че абсолютно никакъв шанс нямат с мен.За другите момичета вече не знам,всеки си отговаря за себе си.И това което каза за това,че има доста момичета,които се срамуват да погледнат този когото харесват в очите.Аз май спадам към тези.Аа до въпроса ти защо те гледат ако нямаш шанс с тях ? Ми просто да те провокират.Нашата силна страна е погледа.Първоначално написано от modjodjodjo
![]()
Споко и аз съм така .. Всеки ден с едно момче по няколко пъти, взех та си помислих, че ме харесва, докато не разбрах, че си има гадже ... Хм
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!