.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Противозачатъчни

Здравейте, днес бях на геноколог и ми каза, че имам хормонален дисбаланс.Предписа ми противозачатъчни Ясмин. Искам да попитам някоя от вас ползвала ли е и какви са отзивите

Момче съм , но ще ти кажа , че щом лекар ти ги е изписал няма да има проблем (понякога причиняват дисбаланс), ако има проблеми му дзвънкай...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Град
    София
    пий ги като бони-бон
    Exorcism !

Това се прави , като искаш никога да не родиш и да ти порасне пишка от носа ...

OZZY не си забавен.

Напълно уместно ти го казва, честно казано. След като гинеколога ти ги е предписал няма какво да стане , освен някои странични ефекти , за които може да отидеш при лекаря и да го попиташ какво да правиш. Просто си запълваш времето и темата е безсмислена , радвай се

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Наистина - щом специалист го е предписал,от какво се притесняваш..Пий си ги,както ти го е казал гинеколога и това е..Ако се появят някакви странични ефекти или някакъв проблем - отиваш и му го казваш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Варна
    Да нормално е. Съквартирантката ми ги пи по същата причина. Все пак противозачатъчните имат и други функции, освен да не забременееш
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си