.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: Въпрос

Повече от фен

Въпрос

Искам да поитам при първа среща между момче и момиче, правилно ли е момчето да поеме сметките в даденото заведение. Също така при втора, трета ако има такава как би трябвало да е ... Знам, че се вижда банален въпросът но е важно.
    ...

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ми според мен е правилно момчето да плаща сметките.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Всички момчета напират да плащат. Признак на доминация е...
    Аз обаче не обичам да ми плащат сметките и рядко позволявам.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Ясно колко ти е умствения капацитет.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Зависи. На мен примерно не ми харесва да ми плащат и се дразня, когато го правят. Ако момчето много напира, следващия път аз черпя. Обикновено обаче делим, което си е най- приемливият вариант според мен И все пак- момичета всякакви...

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Т'ва не променя фактът, че от стиснат мъж по-лошо няма. Отблъскващо е.
    Според мен това с плащането е нещо като с първоначалното дърпане на жените, преди да се отдадат на някой мъж - нещо като кумова срама и досаден ритуал, без който не може.

Аз съм с противоречиви чувства за прословутата сметка. И аз като ScarletBite обикновено не давам да ми се плати, особено ако е някой, към когото имам интерес. Не искам да ме купува по тоя начин, а и да покажа, че не съм муфта. Рядко ще позволя някой да ме почерпи, но понякога давам, защото това носи удоволствие на самия плащащ - да ме зарадва.
    Много според зависи е ;] И определено не е свързано с това, че нямам капацитет или че искам да съм на аванта. Точно обратното.

В тия времена на феминизъм понякога се смята за обидно някой да иска да те почерпи. Но понякога пък е гот. Човек си прави преценката. Някои имам чувството че го правят за да те "купят" или си личи че очакват нещо - как да ги оставиш да ти платят, втф. После си мислят, че им дължиш нещо, или все едно им се е откъснало от сърцето едното кафе. Тия неща не трябва да се правят проформа според мен, а по взаимно желание.
    Ако мъжът е супер сладур пак не върви да го оставиш да те почерпи, защото пък не искаш да го прецакваш и т.н.

Много сложно взе да става. И тия напъни в 22:11 не ми се удават, ама убивам напрежението и разцъквам яко в тоя форОн..а ах ахах
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Според мен момчето трябва да предложи да плати цялата сметка, но момичето да изяви желание да поеме собствените си разходи.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Ам познаваме ли се, че да знаеш дали сам умна или не ?! Всеки с мнението си,пич ! И с риск да не ме помислите за някаква материалистка-когато съм излизала с едно момче винаги делим сметката.За мен тва е най-разумното решение.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Зависи. На мен примерно не ми харесва да ми плащат и се дразня, когато го правят. Ако момчето много напира, следващия път аз черпя. Обикновено обаче делим, което си е най- приемливият вариант според мен И все пак- момичета всякакви...
    На моите години не мисля че някой ми е длъжен,особено че в повечето случаи и неговите пари идват от родителите му.

За първа среща да платиш е ОК.Нататъка си делете,остави я някой път тя да почерпи.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    После не ти трябвали пари, за да излизаш с момиче.

NOT

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    За първа среща да платиш е ОК.Нататъка си делете,остави я някой път тя да почерпи.
    Точно и аз имах предвид за първата среща ама не се изразих правилно.

Повече от фен
    А при положение, че момчето е поканило, мисля че е признак на кавалерство това. Прав ли съм? До колкото знам момичетата не хареставт пинтиите
    ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Налага ни се, защото иначе изглеждаме като някакви стиснати пинизчии (не е като да не съм срещал такива)

Питайте ни после. Аз като трябва да си смятам храната за всеки месец, за да не осъмна една сутрин с празен хладилник, дали ще искам да плащам на момичето, което е решило да си поръча Горещ шоколад с диаманти?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Точно и аз имах предвид за първата среща ама не се изразих правилно.
    То вие всичките не се изразявате правилно, ама карай

По темата - лично аз ако ще й мис свят да е пак няма да й платя сметката. Не виждам абсолютно никакъв смисъл. Особено пък на първа среща. За много работи, мисля че съм кавалер, ама моето уважение, това е пълна простотия. От къв зор? Аз да ближа една бира в диското цялата вечер, пък мацката на коктейлчета и прочие, после върви плащай... да бе да, мен да не ме е ебал лудия И ще кажете щото е момиче. И к'во ?? В крайна сметка въпрос на виждане и преценка. За мен това е глупаво, но пак казвам всеки си преценя.

През първите излизания- да.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък съм на принципа - който кани, той плаща
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
    А при положение, че момчето е поканило, мисля че е признак на кавалерство това. Прав ли съм? До колкото знам момичетата не хареставт пинтиите
    Точно така, признак на кавалерство е. Ама жените не го осъзнават и почват да се вкарват в някфи филми, че по този начин искаш един вид да ги купиш и да доминираш над тях. Естествено няма нищо такова.

Град
    София
    Аз НЕдавам,който и да било,да ми плаща сметката.
    Щом съм могла да ида кафе или ресторант,съответно трябва да имам пари,зада си платя сметката.Смешно е някой да ми плаща...освен,ако не ме е поканил на рожден ден в ресторанта или пицарията.Тогава,да.Иначе нe.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    . . .
    В дискотека много ясно че не. Срещата е друго нещо.

Зависи. Мога да плата в кафето, примерно, ама тя ша земе сладоледите. Все в тоя порядък. Не е правилно мъжът да плаща за всичко, и винаги ми прави впечатление от тия неща... Щом са борите за равнопоставеност, и да плащате от време на време тряа се научите.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Щом съм могла да ида кафе или ресторант,съответно трябва да имам пари,зада си платя сметката.Смешно е някой да ми плаща...освен,ако не ме е поканил на рожден ден в ресторанта или пицарията.Тогава,да.Иначе нe.
    е искаш да кажеш, че е грешка да предложи той да плати , като те е поканил ала бала ... ?
    ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    е искаш да кажеш, че е грешка да предложи той да плати , като те е поканил ала бала ... ?
    Е,разбира се,че не е грешка.
    Така би постъпил един кавалер.
    Спомням си,че на първата среща,гаджето ми плати сметката и аз приех.
    Но не позволявам винаги да плаща,сметките сам.
    Колкото и да е богат примерно не обичам да се възползвам.Сега не се хваля,защото знам,че някой това биха си помислили .Напротив гаджето ми е нормално момче,нито е супер богаташ ,нито е беден.Въпроса е,че аз не се чувставм на мястото си,ако оставя другия да плаща всичко постоянно.

К`ви глупости приказвате, няма да я "купи", ако и плати колата...намирам го за правилен жест, да, трябва да е така.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Град
    гр.Русе
    Жест е,ако той плати сметката,но не виждам и проблем тя да плати или да си я поделят
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ако предложи да плати окей ако не аз си плащам...прави добро впечатление на 1 среща да плати...но не и всеки път понякога аз пък искам да почепря...но за 1 среща да...
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си