- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос
Т'ва не променя фактът, че от стиснат мъж по-лошо няма. Отблъскващо е.Първоначално написано от FuckedUp
Според мен това с плащането е нещо като с първоначалното дърпане на жените, преди да се отдадат на някой мъж - нещо като кумова срама и досаден ритуал, без който не може.
Аз съм с противоречиви чувства за прословутата сметка. И аз като ScarletBite обикновено не давам да ми се плати, особено ако е някой, към когото имам интерес. Не искам да ме купува по тоя начин, а и да покажа, че не съм муфта. Рядко ще позволя някой да ме почерпи, но понякога давам, защото това носи удоволствие на самия плащащ - да ме зарадва.![]()
Много според зависи е ;] И определено не е свързано с това, че нямам капацитет или че искам да съм на аванта. Точно обратното.
В тия времена на феминизъм понякога се смята за обидно някой да иска да те почерпи. Но понякога пък е гот. Човек си прави преценката. Някои имам чувството че го правят за да те "купят" или си личи че очакват нещо - как да ги оставиш да ти платят, втф. После си мислят, че им дължиш нещо, или все едно им се е откъснало от сърцето едното кафе. Тия неща не трябва да се правят проформа според мен, а по взаимно желание.
Ако мъжът е супер сладур пак не върви да го оставиш да те почерпи, защото пък не искаш да го прецакваш и т.н.
Много сложно взе да става. И тия напъни в 22:11 не ми се удават, ама убивам напрежението и разцъквам яко в тоя форОн..а ах ахах
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride