- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос
Не мога да се съглася че е признак на доминация, въпреки че не оспорвам психологичните ти познания, ScarletBiteПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Т'ва с кафето винаги е според/зависи.
Има мъже-скръндзи, които искат да те доминират, ама им се свиди кафенцето от сърчицето и правят нещата 'проформа', а не от искрено желание да те почерпят. Зависи от човека.
Аз мога по друг начин да го накарам да се чувства мъж, не е нужно да ми плаща.
Винаги зависи ...
Живеем в такива времена, в които жените трябва да забравят да стоят като муфти и да очакват да ги почерпят, както и мъжете да не се надяват че с едното кафе ще си уредят "натискането" (по-горната история с водката...). Да, не всички са такива, има и кавалери, но .. не знам, това е отживелица. Не разбирам майките, които учат дъщерите си да стоят наготово в кафе и да очакват винаги мъжа да им плаща, независимо дали имат интерес към него или не. Аз винаги съм готова да си платя и не скланям да ходя по заведения, ако съм без пари. Преценявам, кога човекът не е мръсник и тогава му правя удоволствието да ме почерпи (ако настоява). Както казаха по-горе, винаги можеш да прецениш. Мъжът да прецени дали момичето изпитва готовност да плати (най-добрия вариант), а жената преценява дали жестът с кафето е кавалерски жест или просто някво просене или проформа.
Ако има някъв сексизъм в главата ми, той е свързан с това, че мъжът трябва да оправя пцто на приятелката си и от време на време да се грижи за нея, да я "дюндюрка"... Яко е. :P Въпреки, че не съм сигурна дали това не ми е повреда от факта, че моят баща често пътува(ше) и подсъзнателно търся родител във връзките си. Не че и аз не обичам да глезя де...
Дълго стана...
tigity, aз пък като ти гледам подписа, и мен ме напушва смях.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride