- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Запознанство в тиин...?
Запознавали ли сте се с човек от сайта, с каква цел, какъв беше резултата?
За да постнеш тема в раздел "секс" с каква цел може да е излизането![]()
Exorcism !
добър въпрос... ясно е че тука запознаване може да стане само с цел секс... за тов апуснах тука темата, защото предположих какви ще са отговорите...
Ами приятелят ми има рег тук... когато се запознахме не знаех. Наскоро научих, така че гласувах с Да![]()
Не , трябва да питам мама и тати...![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Запознавала съм се с доооста хора, без определена цел .. просто решавам, че някой ми харесва (като мнения) и ако не е някое дърво се запознавам с него и в последствие се и виждаме ..
За мое успокоение НЕ Е имало човек от тук, с който да съм се виждала и да не съм останала приятно изненадана ..![]()
Иска ми се и сега да се запознавам с още и още хора ама нещо са позачезнали свестните ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз не съм и нямам намерение....мисля,че целта на сайта е събиране на много мнения :P Минаха чатърските времена дет ставах в 10 да чатя с какичките(rofl)!
Не не съм.
не, но имам 2-3 познати които имат рег....все пак най-добрата ми приятелка ми показа сайта![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ми не не съм от най - запалените фенове на сайта, но би било интересноAlexandra93 тебе май ако те питам с кой не си спала ще ти е по - лесно... нищо лично.
Момчето, което не знае какво иска, но го иска бързо!
В последствие разбрах, че познавам хора, които пишат и тук
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Остай момичето бе!Може и ние да намажем xahxahПървоначално написано от MadeOfSteeL
![]()
То тука сигурно 80% ще са от София..
Иначе много бих искал някой момиче/момче/извънземно да ходим на фитнес залата да тренираме заедно щото ся е баси скуката..
+1Първоначално написано от galin4o0o
Като откача, откачам!
Да, излизала съм.
С Влади /valdesbg/ се запознахме тук, обменихме 10-тина ЛС-та, минахме на скайп и след около месец (??) се видяхме. Щяхме и по-рано, но той е от София, а аз - от Пловдив.
Установихме, че имаме супер много общи неща - няма да преувелича, ако кажа, че той е моето мъжко аз или както каза един познат, аз с пенис
Пиша си с още 2-3 от форума, но не сме се виждали.
Мда, приятелката ми... с нея се запознахме тук, минахме на скайп, после се видяхме и т.н. ;Д
П.С. valdesbg е жена![]()
Теб само за това те бива.Първоначално написано от Alexandra93
То си личи.
И явно нямаш достатъчно умнствен багаж,зада правиш секс със всеки срещнат .
После да не плачеш,че си забременяла..
По темата..НЕ не съм.
Но за вбъдеще може..САМО запознанство..
Първоначално написано от flyingmonkey
Сигурен/а ли си?
![]()
А да бе, да се запозная с някой от тук... не бих ви причинил такова зло.
и ако попаднем на някоя грозна ко праим ако те излаже или ако е заразна![]()
Не ползвам форуми за запознанства. Може би ако някой ми направи достатъчно голямо впечатление, за да пожелая да контактувам с него - да, бих разменила координати. Но до момента няма такива.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За това се cкриваш зад някое дърво,ако е грозна бягаш бързоПървоначално написано от VANBASTEN
![]()
Същото, само че ми е бивш вече.Първоначално написано от flyingmonkey
Постъпи грешно... с правилното момиче.