- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- .. Фетиши
много ми харесват и прилепналите боксерки .. просто начина по който очертават всичкоо ме подлудява ..![]()
+10000000![]()
възбуждам се от женска пръдня
Един читав нема у тоя форум.
Всички сте тотолно изплеснали.
![]()
На 12 Януари 1999 ФИФА определи Реал Мадрид за "Отбора на Века"
точно като зайчето...садо-мазо до някаква степен - връзване, доминация, восък и ледчета... ;р ; и footfetish - да целувам крачетата на мацката с мен и да ми доставя удоволствие с тях
...
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Обожавам страстен, енергичен секс с дърпания, хапене, стискане ,стенания .. в същото време да се гледаме в очите или да си говорим мръстотийки. После да не мога да си кажа името. Чак не мога да си представя как се прави бавен секс .. Иначче нещо като фетиш ... харесва ми многооо да ми целува краката и да ми засмуква пръстчетата.
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Секс със скубане под мишниците и подфъргане![]()
Я мацките, които правят футджоб да опишат малко по- подробно какво точно правят, какво им харесва![]()
![]()
Аз обичам да играем ролиЧичко полицай и лошо момиче, мед. сестра и пациент, по едно време вампирска история (няма нищо, ама нищо общо със "Здрач"), изнасилване и тн. На думи звучат бая клиширано, ама на практика става супер яко.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз пък се кефя на хубави женски дупета и на женски крака обути в силиконови чорапи...![]()
падам си по грубияя сексссс![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
да ми го лигави това е условието ;дд
Първоначално написано от cobalt8994
Знаех си, знаех си
Аз пък обожавам ръцете ти... ох... секси
![]()
lOve iS in The aIr
високи токчета брат и прашки с цвета на кожатаПървоначално написано от MiroAndonow94
![]()
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
Censored т.4 от Правилата.
GregoryHouse
ей брат от кога го чакаш този момент![]()
![]()
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
Обичам да е грубооооо ако може да се нарече фетиш .Също така да се лее алкохол по време на тва![]()
И когато се притисна в него и поема от парфюма му ,ммммм priceless
фетиши нямам,но обичамследното: Както ми е отзад, doggy style, едно животинско и изведнъж да се наведе напред към мен, ей така, лицето му се появява от никъде, и да ме целуне или захапе по устната. Подвявам![]()
![]()
~девойче съм~
Някоя мацка като ZaicheNaXeroin е жената мечта за мен![]()
Големи гърди. Нокти. Драскане. Грубо, но не прекалено. Стенания. Готини дупета. Страст. Спонтанност. Кураж. Високи токове. Мръснишки вид... много бе..
Като видя някво голямо деколте от типа на ДД ( но не свинско ) си еб'ава майката.
Това са предимствата, но акъл и химия няма ли, си остава само с плющенето.
Temet Nosce
벨야카