.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Първата крачка?

Хей хораа!! ^____^ Преди да почна да пиша за моята история, ще ви помоля който смята проблема ми за тъп или нещо такова, да не почва да ме храни, просто да не пише нищо. ) Таа значи аз съм на 14, осми клас ии някъде в началото на годината се запознах с един от 9 клас и отначало бяхме само на "здрасти". Аз като цяло си го бях харесала, но една супер ревнива и емоционална приятелка ми каза, че го харесва, и аз реших че не ми се занимава с драми.. Тя му се обясни в любов и тем подобни, той не я хареса и така...Всичко си беше наред, докато не отидох на един купон, където беше и въпросното момче. Не е имало някво голямо сваляне и т.н. ноо мисля, че той ме хареса, щото само се навърташе около мене и си търсеше причини да си говорим. После ме намери в скайп и си писахме 1-2 пъти, но нищо особено. Миналата седмица бях на една дискотека и знаех, че и той ще ходи, и цяла вечер се оглеждах за него. Накрая се видяхме и той ме гушна и ме пита дали искам да танцуваме (бяхме точно до дансинга). Танцувахме малко, после излязохме и си говорихме, а той беше лееко пиян Каза ми, че съм много готина и секси и може би щяхме да се забием, но аз трябваше да си ходя рано, а и не исках да се случи, докато е пиян, защото тогава щеше да е ясно, че ще е за 1 път... Оттогава не съм го виждала и не сме си говорили.

Та, да си кажа и въпроса, че сигурно ви отегчих.. Ясно е, че не съм му безразлична, а мисля, че и той се е досетил, че го харесвам...и сега какво?? Гадното е, че сме различни смени и нямаме много общи познати, така че се виждаме само по купони. Какво да направя, така че да се получи нещо между нас? Въпросът ми е принципен, тъй като се предполага, че момчето трябва да направи първата крачка, какво трябва да направи момичето, за да тръгнат? Много ще съм ви благодарна, ако споделите какво и мислите и дадете някое и друго съветче =]]

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Харесва те! Пък и нали знаеш, че "Пияните устни изричат трезвени желания".. Пък и това, че момчето правело първата крачка..глупости. На моя аз му признах и вече сме заедно 4 месеца.. Не се притеснявай! Пък и добра идея е, знаеш ли кое.. отиваш при него и го целуваш.. това е.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Харесва те! Пък и нали знаеш, че "Пияните устни изричат трезвени желания".. Пък и това, че момчето правело първата крачка..глупости. На моя аз му признах и вече сме заедно 4 месеца.. Не се притеснявай! Пък и добра идея е, знаеш ли кое.. отиваш при него и го целуваш.. това е.
    Уау, не знам дали съм толкова смела! Май на следващия купон трябва аз да съм пияната, а не той :Д:Д Иначее мерси за позитивния коментар )

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Никъде не пише кой трябва да направи първата крачка.. Може и момичето да направи това - няма нищо срамно,притеснително и не знам си още какво в това..
    Нали се харесвате - не виждам къде е проблема. И плюс това се замисли - момчето е срамежливо и няма смелостта да направи първата крачка - тогава какво..Невъзможно е да ходите,защото момчето е задължено да направи първата крачка..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Отиваш при него и му казваш ''харесвам тe'' и му лепваш една страстна

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Значи - да, харесва те. В това можеш да бъдеш сигурна, личи си. Обаче виж сега. Страхувам се, че правиш грешка, а именно - пренебрегваш приятелката си.

Разбирам те, че имаш симпатии и искаш да си с него, но поговори с момичето. Обясни и как стоят нещата, че има привличане между вас и смятате да тръгнете.

Не знам дали тя е наясно с това, ако не е - кажи и.

Иначе се присъединявам към другите, ако искаш се напии като го правиш (сваля напрежението) - целуни го и айде. Успех!

това, че мъжете правели първата крачка го помнят само бабите ни
    (>O_o)>

Прави си крачката, само не се напивай много, за да не стане нещо неприятно :Д

Град
    гр.Русе
    По някакъв начин му покажи и ти,че не си безразлична.Намекни му или просто му кажии
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Цитирай Първоначално написано от Kamelliq
    това, че мъжете правели първата крачка го помнят само бабите ни
    но и тогава е имало моми, които пристават : )
    REGGAE BOOM <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си