Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
Някое по-голямо момиче може би би оценило други негови качества, ама в тийн зоната - няма шанс. Може би някоя от неговият ранг, както се казва.
Но това, че някой е дебел не значи, че лесно ще се навие на дебело гадже . Ако не се идентифицира с външният си вид, примерно.
Хора, точно по-дебелите и аутсайдерите винаги се целят не там, където им е мястото. Фактец! Някое момиче "като него" обикновено е изтъкано от комплекси и не иска да бъде с момче, което й напомня на собствената си изолация и неуспялост в социален план.

Съгласна съм с eXxXciTeD, въпреки че доста грубо си е написала мнението..

A за тия, дето ти казват, че "Ти си сърцето на компанията.", сигурен ли си какво означава това? Аз съм забелязала, че дебелаците обикновено са по-големи шегаджии и големи симпатяги, които забавляват компанията, но това не е хубаво, защото всъщност е компенсация за това, че не са атрактивни и не са търсени от момичетата.

Мисля, че трябва да поработиш над психологическия подход си към момичетата, може би да освежиш външния вид - но за цигарите и алкохола, категорично не припарвай, ако не искаш да го правиш! Не почвай цигари от "келешлък", това само ще те направи още по-голям позьор и охлюв, да не говорим, че е супервредно.
Едно момче, в което бях силно влюбена, беше индивидуалист и никога не беше пушил и пил сериозно, за да се прави на готин.
Така че намери златната среда в това да отстояваш себе си и да не се превръщаш в сляп подражател на хората, но това не значи да не търсиш начини да се усъвършенстваш ; )

Дано си ме разбрал ...
Търси в гугъл за алфа-мейл, а даже ако щеш чети мъжки сайтове - напр. www.vratovrazka.bg. Може да ти е полезно!
И ако си дебел, оправи тая грешка.

Приеми за константа, че външният вид е нещо много важно - ти самият никога няма да си харесаш някоя пъпчивка с мазна коса. За жалост светът е диктуван от първичните инстинкти. И мен не ме кефи, ама к'во да правим, живеем и се боримЕ ;]