- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Суровътъчен протеин+глутамин+Л-карнитин
какво ще кажете за това ?? някви други идеи ?искам да изчистя мазнини и да направя релеф![]()
http://www.silabg.com/bg/product/lis...%20Тегло
Ако искаш толкова много да свалиш..
Иначе тренировки с много напрежение както и кардио упражнения лишаваш се от неща главно с trans мазнини и гледаш горе-долу какво ядеш.Щом не ти е целта релефа тогава ще го караш далеч по-лекичко с хранителния режим.
ПП:На колко си,височина,кила ?
na 16 съм 80кг 173смПървоначално написано от DownloadVirus
Може да свалиш малко и после да правиш релефа иначе виж горния ми пост с продуктите ако се интересуваш,но е добре и да имаш известен стаж в фитнеса.
Изпий зимата протеина и вкарай месни и млечни продукти в менюто си, сега, през зимата. Към април месец промени хранителния режим малко (повече плодове и зеленчуци, по-малко въглехидрати) и си вземи BCAA + L-carnitine.
Т.е. първо качи килограми, после ще изчистиш мазнините, ще ти е много трудно едновременно.
Първоначално написано от NeSumSuglasen
мс за съвета
Той казва,че не иска да качва бе пич..Така или иначе достатъчно е качил за височината му.
пич нали беше написал статия за протеина? Правеше се на учен?Първоначално написано от DownloadVirus
Нали колкото повече мускули има толкова повече му е BMR-то (ако незнаеш какво е кажи да ти обясня,но без да гледаш в гугъл)
И повече калории ще харчи за единица време!
Иначе не съм напълно съгласен Nike1.
Само л-карнитин и бцаа трудно, щото така или иначе все някога ще чийтне!
Пробвал съм за ден да изчистя обаче меко казано беше глупост!
фурнатрил 3-на доза без въглехидрати и сол цял ден. После припаднах де , ама важното е ,че за ден свалих 4,6 кг. иначе може да го пробвате,само че ако решите да го правите гледайте да имате много вода покрай вас!
според мен е по-добре един/два фетбърнъра и един 8 седмичен цикъл на НВД!
fatrat може да предполажаш,казах ти докажи,че съм го направил.Дай сайта,дето съм го копирал?
Пак казвам.Онзи горе над тебе му вика да качва. 1.73 80 кг,като се има предвид,че не е тренирал представям си горе-долу снимка..
То и аз нищо не разбрах предложи ти някоя схема или там квото е като толкова разбираш![]()
разбирам ги да! мога да ти предложа 3 схеми и ти да си избереш в зависимост от финансите ти!
1-вата е 1ви блиц цикъл с тест+Т3+Клен
2-рата е 8седмици НВД+фетбърнър+Л-карнитин+БЦАА+Протеин
3-тата е да караш само на НВД (което ти препоръчвам, като гледам какви познания имаш в областа)
И все пак кажи едно примерно хранене за деня!
eto edno primerno menu :
6:30 5 beltuka s 2 jeltuka + 100 gr oveseni qdki ili musli zalqti s prqsno ili kiselo mlqko po izbor + plod po izbor
10:30 1 kofichka kiselo mlqko + plod po izbor ili paket fastuci
1:30 (obqd) 150 - 200 grama pileshko s 50 -70 grama oriz ili 200-250 grama kartofi
zala 2:30 za da si otpochinal malko sled hraneneto
4:00 sled zala qdesh beltuci 5 -6 zaedno s plod
5:00 - 30 pileshko sys leka salata
21:00 otnovo pileshko s leka salata
23:00 - 24:00 100 -150 grama izvara s fastuci
тва правя в момента
това ако е диета аз съм 280 и карам за студентски ...
Изобщо не мяза на нищо даже...
Махни ги тея мюслита, само чист овес, + тва си избери или само белтъци+ прясно мляко ИЛИ плод (не и 2-те)
Или само овес и мляко сутрин!
в 10 смени яденето с друго
1:30 си избери само картофи илис амо ориз. Такова нещо като отпочиване от яденето няма!
4 след зала е добре плода да е веднага след последното упражнение! протеина след 26-30 мин! в пет тва ядене не ти върши работа махни го
следващото в 7 и преди лягане фъстъци не яж!
Сваляне с картофи и ориз хахаАко протеина ти е протеин лепи яко със аминото вземи течен бърнър и яж само зелено и месо тфа е.Просто трябва добавките ти да са хубави и ще станеш машина ако знаеш кво да правиш.
The time's for sobieski
то само ти се заяждаш май майПървоначално написано от fatrat
хъ хъ хъ! Отворко, не аз питамПървоначално написано от yamaha911
Аз тея неща си ги знам и ако щеш ми вярвай, за 8 седмици свалям повече* от колкото ТИ за година и половина
+това аз не съм тръгнал да отслабвам с неща, които само подпомагат цялостното горене, и запазване на мускула
![]()