- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Студенина, страх, обърканост, момче
Хора,свети валентин е, а на мен не ми е до него. Имам си приятел. С него бяхме 2 години заедно. Лятото се разделихме,после пак се събирахме за по седмица, но не ставаше. Бяхме разделени до онзи ден, когато се напихме и пак решихме да пробваме. В мен обаче я няма тръпката, ентусиазма, радостта от любовта. Не ми се празнува. Той е мил и добър, порастнал за тия 7 месеца докато бяхме разделени. Но, някак си не е същото. Помня миналата година по това време бях разпалена за празника, колкото и той. Докато не бяхме заедно нещо се е пречупило и съсипало. Ходих 2 месеца и с друго момче, с което не се получи.Към него имах тръпка и увлечение, но мина набързо като скъсахме. Имах забивки, излизах на кафета, срещах момчета и мъже. Нищо не ме впечатлиева. Не желая някой да ме докосва, държи за ръка,гали. Повдига ми се от мисълта. А не съм такава, влюбчива съм, давам всичко от себе си, но последните месеци ми е празно. Приятеля ми е много въодушевен, иска да ме целува като преди, да е същото. Аз не мога, не си се представям с него или друг. Бях много използвана от него и тези след него.Чувствам се парцал, втора употреба. Жалка съм. Гледам хората, мисля за смисъла на празника и се питам, може ли да го изпитам. Знам че съм го чувствала към приятеля си, но не помня какво е. Не мога да се отпусна и да съм галиовна. Ужасява ме. Кажете ми ще отмине ли ? Ще го заобичам ли ? Той е важен в живота ми, много важен -половината от него, най-добрия ми приятел. НЕ знам. Ами ако разбия сърцето му, както аз съм разбита. А изобщо ще се отпусна ли да обичам друг. Бившия това го отблъсна, моята студенина и дръпнатост,а аз не бях такава predi vuv vremeto. Изобщо ще изпитам ли тръпка или ще остана студена ? Кой ще ме обича такава? Drug shte sreshtnali ili .... Mnogo sum oburkana
На колко години си? 16?
Това е фаза. Всеки минава през нея в определен период. Ще ти мине.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За бога дете...естствено,че пак ще изпиташ тръпка..и то не една..
Просто си дай малко време.
Един период,в който да си починеш.
Да останеш сама и да поразмислиш.
3нам отлично как се чувстваш.
Всичко ще претръпне спокойно.
Просто ти трябва..ВРЕМЕ.![]()
при такова положение е най добре да се разделите а не да му даваш напразни надежди и ти самата да се измъчваш
Обичам до гръдта ти да се сгуша
и пулсът ми със твоя да се слива,
сърцето ти как вика да послушам
и уморена тихо да заспивам.
Щом те е наранил, чувствала си се използвана и т.н, не виждам защо се връщаш назад, още повече след като не изпитваш нищо.
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Може би в момента си в тежък период!Спокойно,и това ще отмине..просто сега може би си депресирана или нещо от този сорт.Просто се отпусни![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
периода е такъв ще мине. Рано или късно ще дойде и тръпката може би с него може би с някой друг![]()