"Горкото момче" не работи по 10-11 часа, а напротив даже. Има си съвсем нормално, работно време с почивни дни. И всеки път се чуваше само едно "аз нямам пари", или "нямам време". Както каза умри, можеше да стоим в тях като няма, на мен не ми е проблем. Но друг е въпроса, че не ме е питал дали искам да стоим в тях. За времето, което уж нямаше той прекарваше в фитнеса, или играеше playstation с приятелите му. Е за това ме беше яд! Заради това съм се карала с него, не за друго. Защото за мен това означава, че този човек няма абсулутно никакво желание да ме види, а да не говорим, че и като се виждахме 1 път в седмицата и секс понякога не правихме...странно, нали?
Та какво повече да направя по въпроса?! Да му се обадя?! Какъв е смисъла? Аз вече му се обадих след киното, обадих му се за рожденият му ден , а той имаше дързостта да ме нарече "приятелче". Вярно, писа ми на facebook 1 път, и аз не знам защо ми писа. Писа ми и днес за Свети Валентин, но това е. Според мен той ако имаше нещо към мен щеше да ми се обади, да опита да говори с мен. Но не, явно няма. Колкото и да ме боли, и колкото и да искам пак да му се обадя, трябва да го пусна да си върви колкото и трудно да ми е. А толкова много го обичам.. .

Честит Свети Валентин на всички влюбени!