Здравейте....Запо4вам направо с моята история..Знам 4е няма как да ми помогнете просто искам да споделя с някого.С моя ве4е бивш приятел в4ера се разделихме окон4ателно след 3-год враска.Той живееше при мен последната 1 год.Но не6тата по4наха да стават непоносими за него вси4ко се вартеше около приятелите му и мотора му.Аз тарпях закаснения не ми се обаждаше,но вапреки вси4ко аз го оби4ах и все оште го оби4ам...Знам 4е имахме нужда от тази раздяла,знам 4е сме прекалено малки за такава сериозна враска но не6тата се задалбо4иха без да сме го планирали-Аз съм на 20,а той на 22-аз рак той водолей Сега незнам какво да правя...от каде да запо4на новото на4ало без него!Много съм свикнала с него...липсвами вси4ко негово,няма кой да ме ядоса дори...Незнам искам да му се обадя просто зада го 4уя как е какво прави...Постоянно мисля дали 6те ме потарси някой ден...ужасявам се от мисълта 4е може да има друга.Трудно ми е да повярвам 4е просто го няма и 4е вси4ко свърши.Знам времето лекува...но е много трудно.Чудя се дали и той се чувства зле дали пак 6те ме потарси...аз на този етап нямам намерение да го правя.Когато той дойде да си вземе не6тата от вкашти беше като неадикватен незнаеше изобшто какво става..повтаряше едно и сашто само...да не забравил не6то...Помо ли ме да му помогна да си свали нештата доло...това беше най тежкото за мен Той винаги се е правил на железен никаква слабост не е показвал пред мен не ми е казвал колко ме оби4а и тн.,но винаги го е показвал...стра6но ме ревнуваше през цялото време.Как мислите ще ме потарси ли пак дали и той като мен се 4уди и не осазнава какво се е слъчило ..Извинявай те за глупавата тема,Но просто имах нужда да споделя! : )Благодаря ви!