.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Lovech

Не знам дали той ме харесва

И така. В моя клас има едно момче, с което сме приятели. Въпросът е там, че колкото пъти ме види в скайп и веднага започва да ми пиши.
    Задава ми лични въпроси и т.н. Започвам да си мисля, че си пада по мен. Но не знам как да разбера. Дори и в училище се държи странно.
    Моля Ви, дайте ми съвет как да разбера дали това е вярно!!! (help)[/i][/b]

Град
    София
    Личи си,че не е безразличен към тебе.
    ТИ какво искаш точно,с.ед като разбереш,че те харесва?
    Харесваш ли го и ти?
    Закачай се с него,ходете на кафе..кино..измисли нещо.

Град
    Lovech
    Ми това е проблема. Не съм сигурна. Объркана съм в момента, защото на скоро скъсах с гаджето. Но въпреки това момчето е готино и не искам да го разочаровам...

Град
    София
    Еми не го разочаровай.
    Излизайте,забавлявайте сe,говорете си,ходете по барове насам натам.
    Но си дай малко време,САМА без гадже,зада разбереш какво чувстваш и да подредиш мислите си.Се пак не трябва да си с него,само,защото е 'готин'.Връзката трябва да се състои от двама човека и без любов,не,че не е възможна.Реалист съм и знам,че е възможна,но никак не е приятна.А и ще го измъчваш така,както и себе си.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И по кое си личи,че не е безразличен ? Напротив това,че пита лични въпроси не означава,че има някакви симпатии към теб,може пък просто да те има за добра приятелка и иска да научи повече неща за теб..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    И по кое си личи,че не е безразличен ? Напротив това,че пита лични въпроси не означава,че има някакви симпатии към теб,може пък просто да те има за добра приятелка и иска да научи повече неща за теб..
    YEP!
    I want to ask her the same question... how do you know??

Град
    гр.Русе
    Или изпитва просто приятелски симаптии към теб или нещо повече..но ние няма как да ти кажем,защото този човек ти го познаваш и виждаш държанието му.Просто опитай да разбереш какво е точно
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Хахахах смятай ! Кво вика .. пише ми постоянно по скайп и ми задава въпроси,и ко ?! Тва нищо не значи ..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Няма как да знаем.Може да ти пише и да ти задава лични въпроси,за да те опознае все пак сте от един клас,т.е. може да е чисто приятелски.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    абе какви са тия глупости бе,чисто приятелски било,искал да разбере нещо за нея,жените сте адски наивни - на момчетата не им трябват приятелки момичета,стават такива,защото жената избира това,но това не е първоначалното намерение на момчето...ако те търси,интересува се от теб и прочие - това означава,че вероятно си му симпатична.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Всъщност значи,че те харесва-личен опит просто.Случвало ми се е и аз бях така объркана и той ми призна,но го отрязах. Не знам ти как ще постъпиш.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Всъщност значи,че те харесва-личен опит просто.Случвало ми се е и аз бях така объркана и той ми призна,но го отрязах. Не знам ти как ще постъпиш.
    всъщност не значи на 100%. Винаги има изключения. Друг е въпроса какви са въпросите, които я пита и какво разбира госпожица '98 под личен въпрос. Ако е каква музика слушаш и имаш ли куче или котка надали става въпрос за кой знае каква романтика. Аз залагам че човека търси приятел.

Леко офф-топик: защо всяко второ момиче си мисли че въпроси като горните ( за музиката примерно) са романтично разузнаване. Бие малко на няква мания за величие "Ооо той ми писа значи ме харесва" и вирва главата...

Град
    Hueco Mundo
    Може и да си пада по тебе, може да е просто любопитен, или може да "разучава за някой приятел" (като ти гледам набора).

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Надявах се в тоя форрум да пишат поне набор 96/97, че почвам да се чувствам дядо. Щом и 12-годишните взеха да питат за тая Либоф...

А по темата.... ем на 12-годишна.... няма кво да кажа...

Смятам, че на този въпрос само ти можеш да си отговориш. Всеки човек е различен, не можеш да послушаш някой от форума, и да тръгнеш да правиш това, което и той е направил. Прецени си сама, все пак ти го познаваш, и ти най-добре можеш да кажеш дали те харесва или не.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Град
    In your sick brain.. :)
    Оо, мила.
    Ами, поговори си с него.
    Аз така се бях пообъркала с един мой приятел... мислех, че ме харесва, бяхме приятели, започнах да го харесвам, чувствата бяха силни.. и се оказа, че той просто се е опитвал да завърже разговор като ме е питал това-онова за личния ми живот.
    Ениуейс,
    в училище как се държи?
    Комплименти прави ли ти, това-онова..?
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

всеки. който се интересува от личният ти живот те харесва. Замисли се! Когато ти харесваш някой и се опитваш да го опознаеш също му задаваш лични въпроси ;]]
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Пф...Уникална тема.
    Мисля,че те харесва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си