.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен
    Град
    София

Относно Св. Валентин - проблем, различна от останалите теми

Такаа... Първо искам да уточня, че темата, която пуснах не е като останалите за това "Какво смятате да правите на този ден (как да го отпразнувате)" и тн. Въпросът е, че имам по-скоро проблем, въртящ се около празника, така да се каже! Та ето и историята:
    Има едно момче в моя клас, принципно то ме харесва страшно много, но аз не споделям чувствата му, имам предвид - не е най-красивото и умно момче на света.. Таа... Не ми е гадже! Въпросът е там, че днес въпросният ми подари подарък за празника. Искам да попитам как да постъпя? Смисъл, да му благодаря и толкоз или и аз да му отвърна, макар и ден след това с нещо.. Знам, ще ви се стори тъпа цялата история, просто не знаех какво да му кажа и изобщо как да реагирам. Странно ми се стори, че той ми е направил такава изненада, а аз нямам подарък за него, още повече, че другите момчета от класа почнаха да ме подиграват с думите "А ти какво ще му подариш, а?"...
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Какъв беше подаръка ако не е тайна

Супер фен
    Град
    София
    Относно раздела - извинявам се, просто четох нещо в раздел Любов, после съм влязла в този раздел и без да искам съм забравила пак да се върна в раздел Любов.. Иначе аз не приех подаръка, но той седи до мен в един от часовете и през голямото междучасие ми го сложил в един от джобовете на чантата, който пък изобщо не отварям Иначе подаръка е някакво плюшено мече гушнало много сърчица и на тях на различни езици пише "Обичам те"
    Женско съм!
    ^^

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Първо- защо в този раздел?
    И второ- аз на твое място не бих приела подаръка.
    Към miminko :

Отговор на "първо": Защото много хора смятат , че тук ще получат най-коректни отговори и възможно най-бързо...

Отговор на второ: Напротив би трябвало да приеме...

Към авторката :

Да не ти пука какво ти казват другите , просто приеми подаръка и му избери нещо хубаво за спомен , някакво сувенирче , макар и със закаснение му го подари. Aко и ти изпитваш чувства към него , няма нищо лошо да започнеш да му обръщаш повече внимание и тогава във форума ще се появи тема - "Да я поканя ли" , и аз ще напиша , "ДА!" и работата ще се уреди... Шегувам се , но наистина започни да му обръщаш внимание и той ще се почувства принуден да те покани на среща... Щом има смелоста да ти подари подарък пред целия клас , няма да му е проблем да те покани... Ама ти да не почнеш да стоиш като гърмян заек в шума на срещата , почни да говориш на тема "гаджета" , "кой харесваш" и т.н. извади му думите с ченгел от устата ;D [/u]
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Към miminko :

Отговор на "първо": Защото много хора смятат , че тук ще получат най-коректни отговори и възможно най-бързо...

Към авторката :

Да не ти пука какво ти казват другите , просто приеми подаръка и му избери нещо хубаво за спомен , някакво сувенирче , макар и със закаснение му го подари. Aко и ти изпитваш чувства към него , няма нищо лошо да започнеш да му обръщаш повече внимание и тогава във форума ще се появи тема - "Да я поканя ли" , и аз ще напиша , "ДА!" и работата ще се уреди... Шегувам се , но наистина започни да му обръщаш внимание и той ще се почувства принуден да те покани на среща... Щом има смелоста да ти подари подарък пред целия клас , няма да му е проблем да те покани... Ама ти да не почнеш да стоиш като гърмян заек в шума на срещата , почни да говориш на тема "гаджета" , "кой харесваш" и т.н. извади му думите с ченгел от устата ;D [/u]
    Ама тя НЯМА чувства към него.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Към miminko :

Към авторката :

Ама тя НЯМА чувства към него.
    Аз докато го напиша този дълъг отговор и изникнаха сумати мнения , ами тогава да му каже да продължава да го кара на ръчна...

Супер фен
    Град
    София
    Наистина, не е защото "..тук има най-много хора и ще ми отговорят най-бързо", просто наистина обърках раздела (нещо днеска съм отвеяна нанякъде ) Иначе да - не изпитвам никакви чувства към него, просто не знаех как да му отвърна при положение, че беше единственото момче, което подарява подарък на момиче днес.. Относно личното пространство - и аз съм така, просто съм си забравила чантата отворена (честно казано му се ядосах, че ми е ровил из чантата, но според мен само е пуснал подаръка, все пак няма какво да търси в чантата ми.. )
    Женско съм!
    ^^

Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Наистина, не е защото "..тук има най-много хора и ще ми отговорят най-бързо", просто наистина обърках раздела (нещо днеска съм отвеяна нанякъде ) Иначе да - не изпитвам никакви чувства към него, просто не знаех как да му отвърна при положение, че беше единственото момче, което подарява подарък на момиче днес.. Относно личното пространство - и аз съм така, просто съм си забравила чантата отворена (честно казано му се ядосах, че ми е ровил из чантата, но според мен само е пуснал подаръка, все пак няма какво да търси в чантата ми.. )
    Оправдания , оправдания...

Щом не изпитваш чувства към него просто го зарежи , макар и той да се почувства много прецакан и обиден и ще те гледа накриво, защото съвета от майка му да ти подари подарък не е успя; , но да не ти пука , то е за твое добро , мисли само за себе си Бъзикам те , просто му кажи , че не изпитваш чувства към него и той ще загуби интерес...

Голям фен Аватара на xinfamous
    miminko,крайно тъпо изказване..

Според мен дори да нямаш чувства е трябвало да го приемеш тоя подарък..казвам ти го от момчешка гледна точка и предлоагам че доста момчета ще ме подкрепят.Представи си кво ше ти е както сама каза 'да не си от най-умните и красивите' и да събереш куража и да направиш усилието да подариш нещо на момичето което харесваш,а тя като последната тъпа кифла която се мисли за злато да ти го върне в лицето! Той не е казал че иска да те eбe чрез тоя подарък..а ти го е дал просто като мил жест,кво толкова ?!
    Can It All Be So Simple ?

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    miminko,крайно тъпо изказване..

Според мен дори да нямаш чувства е трябвало да го приемеш тоя подарък..казвам ти го от момчешка гледна точка и предлоагам че доста момчета ще ме подкрепят.Представи си кво ше ти е както сама каза 'да не си от най-умните и красивите' и да събереш куража и да направиш усилието да подариш нещо на момичето което харесваш,а тя като последната тъпа кифла която се мисли за злато да ти го върне в лицето! Той не е казал че иска да те e** чрез тоя подарък..а ти го е дал просто като мил жест,кво толкова ?!
    Много силен аргумент. Само дето е малко тъпо от негова страна да и го напъха в чантата... Но нали занеш , насила хубост не става...

Мега фен Аватара на machoka
    Не мисля,че е тъпо.
    За мен на празника на влюбените е... неправилно да приема подарък от човек,който дори не ми е симпатичен.

Но всеки с мнението си.
    правилно е от уважение към проявата на внимание към теб да приемеш жеста. Не забравяй и в каква възраст са пишещите в темата, от тях няма омъжени

Мисля, че от култура трябва да се приеме подаръка. Може да се направи някакво леко кокетничене в клацистичен стил, тип: "Трудно ми е да го приема", "Ама аз това, аз онова", но не и отхвърляне на подаръка и връщането му - в никакъв случай.

А че нямаш чувства, нямаш и това е - няма да е 1вият зарязан на света, ще му мине. Дръж си се както обикновено - не мило от съжаление, но не се и надувай.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София
    Отклонявам се от темата ноооооо това в подписа на machoka,ме изкефи тотално
    Към machoka,ти сериозно ли го мислиш за всички женски?

А нима не е вярно )

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Би трябвало да го приемеш от уважение към жестта.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    А нима не е вярно )
    Не смятам така.
    Ей...никакво уважение към жените нямаш...

Жената трябва да си заслужи уважението, повече не успяват обаче ))

Град
    In your sick brain.. :)
    Не мисля,че е тъпо.
    За мен на празника на влюбените е... неправилно да приема подарък от човек,който дори не ми е симпатичен.

Но всеки с мнението си.
    правилно е от уважение към проявата на внимание към теб да приемеш жеста. Не забравяй и в каква възраст са пишещите в темата, от тях няма омъжени
    Прав е
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Град
    София
    Жената трябва да си заслужи уважението, повече не успяват обаче ))
    В този ред на мисли и мъжът трябва да си заслужи уважението=)

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Аз подкрепям Мимито .

Та искам да добавя-в случай,че приеме подаръка,той само ще се самозалъгва ,че може би има нещо и накрая ще го боли още повече отколкото от едно отказване и благодарност. Това е
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си