- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно Св. Валентин - проблем, различна от останалите теми
Такаа... Първо искам да уточня, че темата, която пуснах не е като останалите за това "Какво смятате да правите на този ден (как да го отпразнувате)" и тн. Въпросът е, че имам по-скоро проблем, въртящ се около празника, така да се каже!Та ето и историята:
Има едно момче в моя клас, принципно то ме харесва страшно много, но аз не споделям чувствата му, имам предвид - не е най-красивото и умно момче на света..Таа... Не ми е гадже!
Въпросът е там, че днес въпросният ми подари подарък за празника. Искам да попитам как да постъпя? Смисъл, да му благодаря и толкоз или и аз да му отвърна, макар и ден след това с нещо..
Знам, ще ви се стори тъпа цялата история, просто не знаех какво да му кажа и изобщо как да реагирам. Странно ми се стори, че той ми е направил такава изненада, а аз нямам подарък за него, още повече, че другите момчета от класа почнаха да ме подиграват с думите "А ти какво ще му подариш, а?"...
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Относно раздела - извинявам се, просто четох нещо в раздел Любов, после съм влязла в този раздел и без да искам съм забравила пак да се върна в раздел Любов..Иначе аз не приех подаръка, но той седи до мен в един от часовете и през голямото междучасие ми го сложил в един от джобовете на чантата, който пък изобщо не отварям
![]()
Иначе подаръка е някакво плюшено мече гушнало много сърчица и на тях на различни езици пише "Обичам те"
![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
Към miminko :Първоначално написано от miminko
Отговор на "първо": Защото много хора смятат , че тук ще получат най-коректни отговори и възможно най-бързо...![]()
Отговор на второ: Напротив би трябвало да приеме...
Към авторката :
Да не ти пука какво ти казват другите , просто приеми подаръка и му избери нещо хубаво за спомен , някакво сувенирче , макар и със закаснение му го подари. Aко и ти изпитваш чувства към него , няма нищо лошо да започнеш да му обръщаш повече внимание и тогава във форума ще се появи тема - "Да я поканя ли" , и аз ще напиша , "ДА!" и работата ще се уреди...Шегувам се , но наистина започни да му обръщаш внимание и той ще се почувства принуден да те покани на среща... Щом има смелоста да ти подари подарък пред целия клас , няма да му е проблем да те покани... Ама ти да не почнеш да стоиш като гърмян заек в шума на срещата , почни да говориш на тема "гаджета" , "кой харесваш" и т.н. извади му думите с ченгел от устата ;D [/u]
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Ама тя НЯМА чувства към него.Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Аз докато го напиша този дълъг отговор и изникнаха сумати мнения , ами тогава да му каже да продължава да го кара на ръчна...Първоначално написано от Extremescream
Наистина, не е защото "..тук има най-много хора и ще ми отговорят най-бързо", просто наистина обърках раздела (нещо днеска съм отвеяна нанякъде) Иначе да - не изпитвам никакви чувства към него, просто не знаех как да му отвърна при положение, че беше единственото момче, което подарява подарък на момиче днес..
![]()
Относно личното пространство - и аз съм така, просто съм си забравила чантата отворена (честно казано му се ядосах, че ми е ровил из чантата, но според мен само е пуснал подаръка, все пак няма какво да търси в чантата ми..
![]()
)
Женско съм!![]()
![]()
![]()
Оправдания , оправдания...Първоначално написано от AniBG
![]()
![]()
Щом не изпитваш чувства към него просто го зарежи , макар и той да се почувства много прецакан и обиден и ще те гледа накриво, защото съвета от майка му да ти подари подарък не е успя; , но да не ти пука , то е за твое добро , мисли само за себе си![]()
Бъзикам те , просто му кажи , че не изпитваш чувства към него и той ще загуби интерес...
miminko,крайно тъпо изказване..
Според мен дори да нямаш чувства е трябвало да го приемеш тоя подарък..казвам ти го от момчешка гледна точка и предлоагам че доста момчета ще ме подкрепят.Представи си кво ше ти е както сама каза 'да не си от най-умните и красивите' и да събереш куража и да направиш усилието да подариш нещо на момичето което харесваш,а тя като последната тъпа кифла която се мисли за злато да ти го върне в лицето! Той не е казал че иска да те eбe чрез тоя подарък..а ти го е дал просто като мил жест,кво толкова ?!
Can It All Be So Simple ?
Много силен аргумент. Само дето е малко тъпо от негова страна да и го напъха в чантата... Но нали занеш , насила хубост не става...Първоначално написано от xinfamous
правилно е от уважение към проявата на внимание към теб да приемеш жеста. Не забравяй и в каква възраст са пишещите в темата, от тях няма омъжениПървоначално написано от miminko
![]()
Мисля, че от култура трябва да се приеме подаръка. Може да се направи някакво леко кокетничене в клацистичен стил, тип: "Трудно ми е да го приема", "Ама аз това, аз онова", но не и отхвърляне на подаръка и връщането му - в никакъв случай.
А че нямаш чувства, нямаш и това е - няма да е 1вият зарязан на света, ще му мине. Дръж си се както обикновено - не мило от съжаление, но не се и надувай.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Отклонявам се от тематаноооооо това в подписа на machoka,ме изкефи тотално
![]()
Към machoka,ти сериозно ли го мислиш за всички женски?
![]()
![]()
![]()
![]()
Би трябвало да го приемеш от уважение към жестта.
Не смятам така.Първоначално написано от machoka
Ей...никакво уважение към жените нямаш...
![]()
Жената трябва да си заслужи уважението, повече не успяват обаче ))
Прав еПървоначално написано от machoka
![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
В този ред на мисли и мъжът трябва да си заслужи уважението=)Първоначално написано от machoka
Аз подкрепям Мимито .
Та искам да добавя-в случай,че приеме подаръка,той само ще се самозалъгва ,че може би има нещо и накрая ще го боли още повече отколкото от едно отказване и благодарност. Това е