- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам той да го направи (мастурбация)
Здравейте хора
Мастурбирам от половин година по 2/3 пъти на седмица . Харесва ми да го правя , но винаги съм искала някое момче да ми го направи .. искам да видя какво е усещанетона вас някой да ви го е правил ? иии .. дали е хубавоо
![]()
I need somebody to love <3 ;p
Ако не се лъжа, това се казва орална любов.![]()
ако си търсиш някой от форума първо сложи снимкаПървоначално написано от sexybanichka
![]()
то густо, то пусто
Бтв, като прочетох заглавието на темата, реших, че авторката иска да накара пича да мастурбира, понеже иначе е твърде загорял![]()
И... 2-3 на СЕДМИЦА?! Как издържаш бе?!
Оферти ли пускаш?![]()
Ми как де, хубаво ще е, казвам ти от моята гледна точка, много е готино като има една ръка на заем да те отменита и от другата страна не вярвам да е по различно
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
оои питаш, много е лудо, приятелката ми свърши в едно кафе последния път![]()
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина!
Не е орална любов ако е само с пръсти. Иначе е готино само за идеята, че някой друг го прави. като усещане аз лично не виждам кой знае каква разлика. Виж оралната любов вече е друго, но там играе езичето...
в чаша с кафе или в заведение кафе?Първоначално написано от fmzh
![]()
по темата: като усещане е същото,но като изживяване е много по ... интереснот.е. не е по-добре,понеже ти си знаеш къде ти е най-добре като се пипаш,той-не,но пък от друга страна е по-готино когато ръката е нечия друга,приятно и възбуждащо
![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
Ами има време момичето.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Мойтъ' е най-красива!
Това си е детска игра, като почне да прави серии по 5-6 повторения на ден, тогава треа да се притеснявамеПървоначално написано от xareswaDUPETApraskowki
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Само аз ли подразбрах "Как издържа с толкова малко"Първоначално написано от straus
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Е другите дни може да се такова с гаджетоСега ще го навива той да върши цялата работа
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
намери си приятел !!!иначе не знам за френска или просто за някакво търкане и стимулиране на клитора говориш..но на мен приятеля ми ги прави тези неща почти всеки път преди секс и си е много хубаво,все пак е част от любовната игра и те предразполага за самото проникване.Първоначално написано от sexybanichka
яко е дапробвай го!
![]()
Една кенза ми се изчайка
на прозорения отворец
и аз я пушнах с гръмаката!
мХм,тва се нарича орална любов ( орален секс ) (-;
ии да , гоТ е !
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Баш "толкова малко" имах предвид.Първоначално написано от TheManTheLegend
Бтв, на мен ми е мноого по-готино, когато той ме докосва.![]()
И на мен повече ми харесва друг да ме задоволява ръчно, много по-интересно е.Естествено, най-интересно е и орално, но да не бъдем алчни.
Welcome to the Jungle...
Ааа, да бъдем, да бъдем, няма лошо![]()
Даваш-получаваш - така е устроена работата. Иначе тцъ!
Приема се.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Welcome to the Jungle...
Точно така! Изобщо не е лошо.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!