- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- някакъв вечерен крем за успокояване,подхранване
Здравейте искам нещо като нощен крем но не знам какво да е .. Сутрин се гримирам и вечер си измивам лицето с някво от avon 3в 1 тоник ли к'во пишетаа после след това искам да се мажа с някакъв крем за успокояване.. предложения ? .. Ако пък ще ми се казва виж из google или има др. теми
за да пиша нова тема значи не съм намерила това което търся..
![]()
Продавам гердани,гривни,обециhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400
Аз се мажа с един на Дева казва се Cold Restore Face Cream Coenzyme Q10+ Calcium незнам май е дневен, но се мажа и денем и нощем и ми действа много добре. Той е против измръзване смисъл от вятър примерно да не ти изпръхва лицето. Не беше скъп към 3-4лв някъде.
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Юцерин имат едно кремче за успокояване Омега 12% ама си е скъпичък 22.65 за 75 мл
http://www.malinka.bg/media/products/soft-big.jpg
Много добъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъър !!!![]()
Опитай със серията за хидратация на RYOR=
Бих ти предложила моя крем,който използвам и съм много доволна от негоEucerin Replenishing Night Cream 5% Urea нощен крем
Хидратант за използване през нощта. Подходящ за суха и чувствителна кожа. Използвайте всяка вечер. Съдържанието на уреа спомага за задържане на влага в кожата.
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Амии... Аз мога да ти препоръчам два веда крем, но не са нощни, денонощни са..![]()
![]()
![]()
Можеш да погледнеш в серията н Bilka - аз ползвам някакъв с мирис на грозде, а другият е пак за подхранване, също и при студ (изпръхнали устни, суха кожа..) - Нахткерцен Балсам! Вторият се ползва и при бебешка кожа, но е страшно добър!!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()