.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Въпрос

Въпрос

Значи следната ситуация. Аз съм момче на 13. Харесвам едно момиче много, то наскоро скъса с гаджето си. Сигурен съм, че и тя ме харесва, но не знам дали да и предложа, защото не искам да съм само заместител. Говори се, че те отново щели да се събират, а бившото и гадже ми е доста добър приятел. Та въпроса ми е какво да правя. Наистина много я харесвам и искам да тръгнем, а същевременно се страхувам, че може да ми откаже или да ме ползва, колкото да си забрави бившия. Другото е, че както казах въпросното момче ми е доста добър приятел и не искам да му става кофти, че съм тръгнал с бившото му. Помагайте!

Град
    гр.Русе
    Ами ако ти е добър приятел ще бъде доста кофти да постъпиш така с него.. докато до момичето-в крайна сметка откъде си сигурен,че те харесва,като доскоро е била обвързана?
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Машината на времето е попаднала в мен.

Град
    София
    Абе хора,кв'и са тия предрасъдаци?
    ''Ама,ако това,ако онова.''
    Те са скъсали,вече не са гаджета.
    Приятелят ти няма да има право да те съди,защото са скъсали.
    Така,че НЯМА да им развалиш връзката ,спокойно.

а

Ами, да добър приятел ми е, но в крайна сметка той в момента се колебае между две момичета. Момичето, което харесвам аз и една друга. Личи си, че ме харесва нали знаеш. На няколко пъти в скайп сме си казвали, че на другия ден ще се целуваме и такива, а и навън тя ми се тика така да го кажа. Просто аз много я харесвам също, но проблема тук, е че тя все още има чувство към моя приятел. Дали да не оставя нещата да видим какво ще стане или да действам скоро време. Може би трябва да дам малко време, защото те са на път да се съберат. От една страна се радвам, но от друга ми е страшно кофти, че няма да е с мен. При положение, че моя приятел е ходил едновременно с двете момичета и аз ги събрах на няколко пъти с тази, която харесвам аз... Просто мисля, че трябва да се развият по друг начин нещата...

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeHappy
    Ами ако ти е добър приятел ще бъде доста кофти да постъпиш така с него.. докато до момичето-в крайна сметка откъде си сигурен,че те харесва,като доскоро е била обвързана?
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

а

Всъщност Вампирката е права. Той почти не и обръща внимание когато ходят, а и толкова е направил... Той ме познава и съм сигурен, че няма да ми се сърди, защото на доста пъти съм му давал съвети какво да прави. Аз съм изпадал в подобна ситуация и не ми е било кофти, че бившата ми ходи с мой приятел. ще действам

Град
    София
    Ходил е с 2 едновременно?
    Той не я обича...
    Действай ти.

Град
    София

Re: а

Цитирай Първоначално написано от WoshMC
    Всъщност Вампирката е права. Той почти не и обръща внимание когато ходят, а и толкова е направил... Той ме познава и съм сигурен, че няма да ми се сърди, защото на доста пъти съм му давал съвети какво да прави. Аз съм изпадал в подобна ситуация и не ми е било кофти, че бившата ми ходи с мой приятел. ще действам
    (=Радвам се,че стигна до този извод,че трябва да действаш
    Защото момичето няма да дойде само при теб.
    Действай без да се замисляш.
    Те са скъсали,така че спокойно.
    Той е бил с нея,да е действал на време.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    вампирке,виж сега какво...има едно нещо,което ти не би разбрала,просто защото нямаш пенис и то се нарича Mъжка солидарност,ако са приятели,тва момиче за автора е забранена стока,няма значение какво прави другия...трябва да мине доста време преди да има моралното право да действа.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    вампирке,виж сега какво...има едно нещо,което ти не би разбрала,просто защото нямаш пенис и то се нарича Mъжка солидарност,ако са приятели,тва момиче за автора е забранена стока,няма значение какво прави другия...трябва да мине доста време преди да има моралното право да действа.
    И ние момичетата да не сме ви собственост,случайно?
    Повечето момчета като теб,ни приемат за собственост.
    Пък и те са разделени.
    Тц..тц..това чувство за собственост е много погрешно.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    за какво чувство на собственост говорим бе...говорим за приятелството,не за момичето,не е етично да тръгваш и да се занимаваш с бивш/а на приятел,поне не веднага,да мине време и тогава.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

1. дай и малко време не се хвърляй веднага да и предлагаш обвързване
    2.ти познаваш приятеля си най добре сам прецени дали ще те разбере или не
    Обичам до гръдта ти да се сгуша
    и пулсът ми със твоя да се слива,
    сърцето ти как вика да послушам
    и уморена тихо да заспивам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си