- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко объркване. Не знам какво да правя???
И така отговарях на една тема в www.TeenProblem.net това за любовните писма и исках да пратя любимия си сонет на една приятелка по скайп, за да го види. Но по погрешка го пратих на един приятел. И въпреки, че му обясних, че е грешка не съм сигурна че ми повярва. Help???
моля те,изтрий темата,просто е малоумна...и аз вчера настъпих дъвка,но това едва ли те интересува?!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Не виждам какво можем да направим ние по въпроса...ти си направила достатъчно като си му обяснила,че е грешка.Друг е въпросът,че ти няма доверие..![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Ми да разкажи как си настъпил дъвка. Ще ни е много интересно. А пък относно моята тема, това е форум в който си помагаме, а не се заяждаме!!!
IDIOT
Сега като идеш на даскало и пред класната стая ще има голям плакат на който пише - ТИ! Харесваш ли го ?
Как може да си толкова зле ? И какво като ти се подиграват пука ти на черупката... Темата е безсмислена , по-интересно ще е ако имаше тема за джвачката...![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Това дете е набор 98 и има по-добър правопис от половината глупаци в този форум!
Чудо!
По темата: Щом си му казала, че е грешка, значи е грешка. Какво те интересува той какво ще си помисли, нали не го харесваш?
Благодаря за коментарите Ви! Положителни или не няма значение. Важното е , че повечето от Вас по един или друг начин ми помогнаха!!!
Още веднъж, благодаря!!!
Това не се отнася за мен :P :P . Пък и все пак важното е да на четлив български и да не обръщаме чак толкова внимание на пунктоацията. Това , че детето иска да направи добро впечетление е друг въпрос...Първоначално написано от jimei
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Искам да Ви кажа, че не е важно дали съм спазила правилен словоред или дали съм с правилна пунктоация. Важното тук, че в думите ми има достатъчно смисъл. От това предполагам не е трудно да заключите, че съм по интелигентна от Вас( не от всички разбира се).
Може би съм на 12, но това не значи, че съм по- малко образована от вас!!!
направо не те моля..по-скоро ти заповядвамПървоначално написано от Stan4o123
Can It All Be So Simple ?
Преди да напишеш този пост те мислих за интелигентна.Първоначално написано от dreamer98
Сега виждам истината.
РАЗБИ МИ СЪРЦЕТО.
АЕАДХАДХААЬХДАХАХАДХАДХАД ХААХАХАХАХААХАХ ДРОБПървоначално написано от dreamer98
ИЗДИВЯВАМ
АХАХХАХАХАХАХАХХААХ КРАЙ
Умолявам те, девочка, ПОЖАЛУЙСТА, спри.
ЕДИТ: Поста ли си изтри, втф? Ся имам дабъл пост >_>