.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Какво ще си помислите ...

... ако за малко време,опознаете много.. ама наистина много човекът, към когото изпитвате силни чувства, разбирате си се супер добре,прегръдки,закачки,си ни думи иии т.н. И изведнъж, ей така от нищото този човек започва да се държи студено към вас,забравя прегръдките, милите думи и .. изобщо всичко .. а вие дори не знаете защо,понеже той не иска да говори с вас.
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Или си си въобразявал за отношенията му или има още някой.

Град
    София
    И аз мисля като dimitar_ak.
    И те съветвам да го оставиш.
    На сила хубост не става.
    След време,ако т потърси добре,ако ли не забрави го.
    Може да си има друга.
    Но до колкото разбрах вие НЕ сте гаджета.
    Така,че нямаш право да го съдиш.

Не..не съм казала,че сме гаджета.Но и на него прекалено много му личеше,че не съм му безразлична... със всичко,което правеше..бяхме поне супер добри приятели.И незнам как изведнъж всичко се промени,все едно е друг човек вече.
    момиче

Град
    София
    С мъжете действай деликатно.
    Дай му малко време,той сам ще те потърси и ще ти даде обяснение.
    Но за сега не го търси.
    Поне аз така правя с мойто гадже,като е нещо ядосан,и виждам,че не е в настроение.Оставям го,не го притеснявам,като той иска,тогава ми звъни и ми обяснява.Може просто да си има проблеми у дома и да не му е до никой,сега.Опитай да разбереш,но не досаждай.

Добре,мерси мн
    момиче

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    Погрешно си разбрала отсрешния.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ДА,наистина е възможно да си разбрала погрешно чувствата му..Но пък е възможно и да не си му отвърнала,и да си е помислил,че не чувстваш същите чувства към него и е спрял..
    Ти сама трябва да откриеш коя е причината..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ами може би е решил че нищо няма да се получи и няма смисъл

Град
    гр.Русе

Re: Какво ще си помислите ...

Цитирай Първоначално написано от poncho
    ... ако за малко време,опознаете много.. ама наистина много човекът, към когото изпитвате силни чувства, разбирате си се супер добре,прегръдки,закачки,си ни думи иии т.н. И изведнъж, ей така от нищото този човек започва да се държи студено към вас,забравя прегръдките, милите думи и .. изобщо всичко .. а вие дори не знаете защо,понеже той не иска да говори с вас.
    Това отношение найстина е кофти-изведнъж от нищото да почне да се държи студени безпричинно.Сигурна ли си,че не си го предизвикала по някакъв начин това негово държание?Момчетата доста често се менят,знам го от личен опит-днес са добри и закачливи,утре-студени и мълчаливи,човек неможе да ги разбере понякога
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

И ако е заради това,не можехме ли просто да поговорим .. А не да се държим все едно не се познаваме,при положение,че до преди 1-2 дена сме били неразделни и сме си споделяли всичко???
    момиче

Re: Какво ще си помислите ...

Цитирай Първоначално написано от MakeMeHappy
    Цитирай Първоначално написано от poncho
    Това отношение найстина е кофти-изведнъж от нищото да почне да се държи студени безпричинно.Сигурна ли си,че не си го предизвикала по някакъв начин това негово държание?Момчетата доста често се менят,знам го от личен опит-днес са добри и закачливи,утре-студени и мълчаливи,човек неможе да ги разбере понякога
    мда..доста кофти си е отношението.Незнам, мисля че с нищо не съм го предизвикала.Опитах да поговорим,но не-все едно сме някви познати...
    момиче

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    кажи момче и си удари главата 3 пъти в стената.... и аз съм имала такива ситуации и.... ние момичетата мойе да не знаем какво искаме да сме капризни и така нататък но поне не мълчим и да държим другия в неведение
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Цитирай Първоначално написано от splendour
    кажи момче и си удари главата 3 пъти в стената.... и аз съм имала такива ситуации и.... ние момичетата мойе да не знаем какво искаме да сме капризни и така нататък но поне не мълчим и да държим другия в неведение
    момиче

Ще си помисля,че е идиот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си