- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще си помислите ...
... ако за малко време,опознаете много.. ама наистина много човекът, към когото изпитвате силни чувства, разбирате си се супер добре,прегръдки,закачки,си ни думи иии т.н. И изведнъж, ей така от нищото този човек започва да се държи студено към вас,забравя прегръдките, милите думи и .. изобщо всичко.. а вие дори не знаете защо,понеже той не иска да говори с вас.
![]()
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Или си си въобразявал за отношенията му или има още някой.
И аз мисля като dimitar_ak.
И те съветвам да го оставиш.
На сила хубост не става.
След време,ако т потърси добре,ако ли не забрави го.
Може да си има друга.
Но до колкото разбрах вие НЕ сте гаджета.
Така,че нямаш право да го съдиш.
Не..не съм казала,че сме гаджета.Но и на него прекалено много му личеше,че не съм му безразлична... със всичко,което правеше..бяхме поне супер добри приятели.И незнам как изведнъж всичко се промени,все едно е друг човек вече.![]()
момиче
С мъжете действай деликатно.
Дай му малко време,той сам ще те потърси и ще ти даде обяснение.
Но за сега не го търси.
Поне аз така правя с мойто гадже,като е нещо ядосан,и виждам,че не е в настроение.Оставям го,не го притеснявам,като той иска,тогава ми звъни и ми обяснява.Може просто да си има проблеми у дома и да не му е до никой,сега.Опитай да разбереш,но не досаждай.
Добре,мерси мн![]()
момиче
ДА,наистина е възможно да си разбрала погрешно чувствата му..Но пък е възможно и да не си му отвърнала,и да си е помислил,че не чувстваш същите чувства към него и е спрял..
Ти сама трябва да откриеш коя е причината..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ами може би е решил че нищо няма да се получи и няма смисъл
Това отношение найстина е кофти-изведнъж от нищото да почне да се държи студени безпричинно.Сигурна ли си,че не си го предизвикала по някакъв начин това негово държание?Момчетата доста често се менят,знам го от личен опит-днес са добри и закачливи,утре-студени и мълчаливи,човек неможе да ги разбере понякогаПървоначално написано от poncho
![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
И ако е заради това,не можехме ли просто да поговорим.. А не да се държим все едно не се познаваме,при положение,че до преди 1-2 дена сме били неразделни и сме си споделяли всичко???
![]()
момиче
мда..доста кофти си е отношението.Незнам, мисля че с нищо не съм го предизвикала.Опитах да поговорим,но не-все едно сме някви познати...Първоначално написано от MakeMeHappy
![]()
момиче
кажи момче и си удари главата 3 пъти в стената.... и аз съм имала такива ситуации и.... ние момичетата мойе да не знаем какво искаме да сме капризни и така нататък но поне не мълчим и да държим другия в неведение
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Първоначално написано от splendour
![]()
![]()
момиче