.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

много объркано положение

Здравейте положението е малко объркано!!
    от 2 години си харесвам едно момиче от класа ми и някак ми беше готино да я гледам всеки ден и да си говоря с нея (по скоро бях малко несигурен какво и аз искам) но сега нещата се промениха и просто немога да отлепя поглет от нея но незнам сега какво да и каза ако я поканя на среща (защо точно сега съм си променил мнението и т.н.) и как да и каза дали изка да бъдем нещо повече от прятели
    предварително благодаря!

Град
    гр.Русе
    Просто без да овърташ я питай дали иска да излезете на среща и я заведи на някое хубаво местенце и си поговерете спкойно насаме
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Мейк ми сед каза всичко... Само , че го направи малко по-тайничко , а не пред всички , защото има всякакви кифли, които могат да и се подиграват , а ако лесно избива комплекси , нищо чудно да ти откаже...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си