.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Право или военна академия...

Чудя се в кое от тея двете да кандидатствам... попринцип съм добър по история и затова мисля право ама пък от историята знам само военната и затова мисля за военна академия...

По - добре е да кандидастваш право , повече възможност за реализация имаш и съответно по-добри парички...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Град
    гр.Русе
    Принципно като професия повече ми допада право,ноо решението е изцяло твое ии найстина трябва доста да помислиш с какво точно искаш да се занимаваш в следващите години
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен,действай с Право..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Здрасти приятел.Какво искаш да кажеш,че знаеш само военната история?Искаш да кажеш,че учиш за Гражданската война,Първата световна и така нататък?Това ли?Мисля,че не пречи.Аз ти препоръчвам право.Можеш и археология да кандидатстваш в някоя друга страна.Възможности много.Както казват "Жъст ДриЙм"
    A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..

Град
    София
    Ако мислиш за бъдещето си ще избереш ПРАВО,без да се замисляш.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Замисли се с какво ще си щастлив, а не дори какво ти се отдава? Естествено мисли и прагматично, ама не избирай нещо само защото си мислиш, че може да влезеш там, или защото е елитно. Ако ти се отдава историята, защо не кандидатстваш в специалност "История"?

Избери това, с което смяташ, че ще си щастлив.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Прависти излезли от унсс , югозападния - бол . Трябва да си изключително добър или да имаш връзки за да станеш адвокат (примерно) .В СУ най-трудно се влиза, което предполага малко по-добра подготовка ( и престиж, защото е съвсем друго да кажеш, че си го завършил там, от колкото нейде си - не ме хулете, така е ) . Но пък да комбинираш правото с още нещо - добра идея. Братовчедка ми завърши в полицейската, след това право и сега е следовател .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове