Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
Спрете да си еб*те майката на здравето, понеже сте решили, че някоя мадама много ще ви хареса, понеже сте станали стромбаджии/друго-анаболаджии, щото сте чули, че за 1-2 месеца ще станете бат ви Арни, като пиете хапче. Наистина не ви знам какво искате и очаквате да постигнете с тия мизерии, взимани самосиндикално. Единственият адекватен начин да се взимат стероиди е под зоркия и стриктен поглед на лекар, ако сте професионални културисти, а лекарят трябва да е на всичкото отгоре запознат с всичко и да ви следи своевременно на взимането. Това да бухате стромби, метани, анаполони и какво ли не още, закупени от съмнителни сайтове, че и от каквито и да е, дето не разбирате грам нито от физиология, нито от някакво друго, дори елементарно-медицинско и физическо-културно нещо, е мега простотия, която ще ви се отрази след не чак толкова много време негативно. Като ще блъскате стромба, знаете ли как се взима и какви негативи може да има? Или черните ви дробове са за един ден? Разберете, че хубаво и нацепено тяло се прави с усърдни тренировки, правилно хранене, достатъчно сън и воля, спрете да се тровите. Че след време някоя ще ви хареса заради бицарата и след това с нея ще я задоволявате, че другата работа ще е в почивка от зобта. Имам познат, дето замалко не се спомина от подобни простотии. Вземете се в ръце и, или тренирайте като хората, за здраве, а резултатите така ще дойдат, или направо си шприцовайте синтол навсякъде и ще сте надути, колкото си искате, може и на мемета да станете.
и аз това им казвам, но доста спортисти зобят преди състезания обаче.