Цитирай Първоначално написано от Myrth
Ако не е добре да прекаляваш с месото и яйцата (протеина) при болни бъбреци, то за химия просто не трябва и да си помисляш. Ако наистина имаш проблем с бъбреците, просто рискуваш да се увредиш до края на живота си при прием на някои вещества. Не знам точно как стромбата се отразява на бъбреците, но рискът е много голям. Пък и каченото по този начин след спиране на химията си заминава, особено при кратки, единични цикли и при начинаещи.

Не тренираш и не ядеш достатъчно, затова не качваш. Сега може да ти се струва, че се тъпчеш, но или наистина не си свикнал да се храниш много, или се храниш добре, но от скоро време. Имай търпение.
мога да ям колкото си искам и каквото си искам с изключение на вътрешности на животни, там дробчета/сърца и т.н това ми е забранено, а протейн на прах ми е забранен защото течностите минават през бъбрека няма проблем организма да ми го усвои въпроса е,че ще остане някво количество в бъбрека и от там може да се получи проблем докато ги изчистя и аз като го пия 2-3 седмици или месец риска е доста голям.. а относно яденето, всички приятели ми казват, че съм най-малък пък ям най-много наистина супер много ям, но бързо ми го усвоява организма ии нищо не задържам ;x