.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен Аватара на NomNomNom

Една по-различна история за 14ти .

Дано не ме баннат заради нея, дано е о'кей раздела.

По случай 14ти отивам у приятеля ми на гости с преспиване. Заедно сме от повече от година. Ходила съм много пъти, но този беше специален.
    Вечерта мина обичайно. Хапнахме сами, после хапнахме и с техните. По време на вечеря аз казах, че вчера не съм присъствала в училище, защото съм била твърде изморена и те почнаха да му опяват за някакви негови отсъствия ( а той почти няма , и сме отличници , и учим ). Но много сериозно го предупредиха, че не трябва да пропуска часове. Майка му е особено консервативна , в доста отношения.
    Отидохме в неговата стая . Стоях му на компа . Говорих си с единственият му приятел ( тримата си говорим всеки ден, той в училище стои зад нас , но все пак ).
    По някое време след като му се разсърдих и отсърдих си легнахме и двамата и му наредих да ме целува. После му нареждах и разни други неща. Правихме хубав 10-15 минутен секс , повече принципно не издържам ( рандом причини) . А бях небивало активна този път, чак похвално . После се заприказваме за неговата подтиснатост и напредъка му от псевдотерапията, която се опитвам да провеждам.
    Понеже му обясних как ще взема дрехи от съквартирантките ми , за да следя приятеля му и след това да го чакам пред тях всеки ден ( за да реши че съм побъркана, искам да видя как ще реагира) , а той ми каза, че това е съвсем предвидима реакция от моя страна, и го бил чел някъде си ( тролваше ме = бъзикаше ме много здраво, знаех , че е така, но все пак "се тролнах" ) . Това беше много лошо. Силата ми е в това да направя нещо, после да направя друго и повечето хора се стресират. След като ми го каза, изчаках 3 минути и о сграбих за косата ( не е много дълга, но мое да се хваща) . Скубах го бая, той ми обясняваше че го е страх, питаше дали ще го убия и т.н. Имахме много забавна дискусийка. Нощта се разви абсолютно подобаващо.
    Обаче, заспахме към 3 . А трябваше да станем в 6 , за да не прави детето отсъствия.
    И по някое време - гениалната идея.
    - Слънце , нашите няма да влязат в стаята , сигурен съм. Просто ще ги изчакаме да се изнижат и всичко ще е о'кей.
    Но , на сутринта.
    - Сешоара е тук. А майка ми като се изкъпе ще го иска.
    Жената вече беше станала и шаваше из апартамента. Влезе да се къпе. Моят умник все сешоара. отиде до вратата на стаята му и почна да се "снебива" . Походното легло, на което той трябваше да спи беше плътно до вратата и трябваше да се подмести. Но скърцаше изключително много. При което отново гениална идея - слънце, ще го оставя на походното, тя като влезе - ще го види. И твоята идея е чудесна.
    А моята идея - беше да се набутаме под леглото и да метнем няколко одеала за да не се виждаме. ( обувките, якета- всичко в стаята, но скрито).
    И, изпълнихме плана . Но, аз имам един лош навик да спя гола. Ако ще 3 одеала да си сложа от студ, няма да се облека. И той покрай мен не се облича.
    Набутахме се под леглото като пълни ретарди . А винаги сме претендирали, че сме големи и зрели хора.
    Стояхме около 20 минутки, слушайки и анализирайки пведението на майка му в другата част на жилището. Появи се и мъжки глас - на баща му.
    Тъкмо бяхме спокойни, че ще се изнесат без много да му мислят, но ...

Вратата се изкърца. Не успя да се отвори, защото походното легло изцяло я бе затиснало. Но дееца беше много упорит, бутна силно и подмести всичко кат' бат' Бойко скала .
    - Коте , ама тях ги няма.
    Казах си - леле, добре , че .
    Но .. Тя влезе , дойде до леглото. Търсеше нещо . Не беше сешоара .
    И направи нещо фрапиращо . Вдигна завивката, с която се бяхме маскирали . Тя беше поставена на леглото и покриваше цялата дупка долу. А баща му беше на врата , т.е. - виждаше чисто голия задник на моя кретенчо. При което майка му нещо се въртеше над леглото и възкликна - "а , ето ги двете" , и двама се изнизаха, затвориха вратата , и почнаха да се хилят. Чисто голи, под леглото, криещи се.
    Не мръднахме . Останахме на място . По някое време се отвори външната врата и някой излезе. Предположихме , че баща му е останал . Тихо се измъкнахме, аз застанах до врата . При което - някоя отваря. Изтръпнах, защото не се бях облякла. Оказа се котката му. Влезе , излезе, пак влезе, хванах я , почна да издава звуци, опитах се да й запуша устата - безуспешно. Пуснах я - скри се под походното легло, след това избяга и за творих вратата.
    Кретенчо реши да излезе да спаси положението, облече се и замина при баща му .
    Уви - него го нямаше, явно беше излязъл с майка му .
    Та, това се разигра преди 10 минутки точно.
    Мога да допълвам още забавни подробности по някое време, като осъзная нещата.
    А, да , кретенчо е целия в драскотини, на гърба има две кървави дупки като от вампир ( предполагам, не съм виждала ) .
    И майка му май не знаеше, че правим секс.
    Ако някой се опита да ме намеси - аз съм била на училище, нямам нищо общо с голият задник на кретенчето, което беше единственото, което се виждаше.

Надявам се вие да сте прекарали по-добре
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

и аз прекарах добре ама не като тебе

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Май ви хлопа дъската
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Май ви хлопа дъската
    Безсънието дълго време не прощава на никого.

Как може, вместо да предупредим, че сме в стаята, ние , идиотите се натикахме под леглото, защото е по-яко
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Hostis Honori Invidia

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Май ви хлопа дъската
    Безсънието дълго време не прощава на никого.

Как може, вместо да предупредим, че сме в стаята, ние , идиотите се натикахме под леглото, защото е по-яко
    все пак
    Май ви хлопа дъската
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Квооооо?!?!
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Град
    Варна, моретоо :)
    Амин!
    хЪх...

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    хипер много ти е лошо почти нищо не разбрах,освен последните 5-6 реда,некви походни легла,сешоари

Човек иска да ви разсмее, вие се "садвате" .
    По-добре да бях питала дали съм бременна
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Спя по 3 часа на денонощие от близо месец и половина, и все пак не съм се “препържил“ толкова

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    // Ненормална работа...

Не схванах смисъла на фалшивата тема и как не те домързя да напишеш всичко това...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

за другите не знам, но аз се забавлявах
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Град
    Улицата
    Господи ...... Майчице мила света дева мария .... какви хора има на този свят
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Деца...

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Човек иска да ви разсмее, вие се "садвате" .
    Не просто никак не ти се получава писането и по неясно нещо не съм чел. И се намираме в България кви са тея думи през ред?!: тролваше ме, се тролнах, снебива, ретарди,садвате.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

И ние кво?
    Някаква ежедневна нормална историйка.

Наричаш приятеля си ''кретен'', ехааа.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си