.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    Пловдив
    Той ми подари книга, която исках да прочета (200 страници е - за няма и 1 ден я прочетох, не съм манячка на тема четене) и продукт на рефан от серията I LOVE YOU

Не е по темата, но аз му подарих готини боксерки, от серия за Свети Валентин и малко сърчице с корсет защото аз корсет си нямам

Град
    Каварна
    Герданче със сърчице

MilanowPz това което ти се е случило на 14-ти Февруари е ужасно

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Средно голяма плюшена мечка в бяло и червено.. не очаквах да ми подари нищо и вече на тръгване я изкара от колата.. успя да ме изненада

Град
    България,Варна
    На мен ми подари голям букет от зюмбюли (любимите ми пролетни цветя!!!) още като пристигна у нас за вечерта,аз бях спретнала една романтична вечеря на свещи.После като лягахме беше другата част от подаръка-корсет,прашки и жартиети в черна коприна
    Аз му подарих красивоизработена бутилка,подобие на тези на които са се пускали послания по вода,разбира се вътре имаше лично послание,както и боксерки на най-умразната му личност ( тайна ) ,за да може да ги скъса час по-скоро
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ВСЕКИ ГО ИМА,НО ВЪЗПИТАНИТЕ НЕ
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Подаръкът, който ми направи беше мнооого оригинален. Направи го съвсем сам, само си купи материали - направи ми сърце, което свети в червено и сякаш тупти... Много е красиво
    lOve iS in The aIr

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си